facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kookelarij

De Kookelarij

Info

ik geef kookworkshops voor het bereiden van Pizza's, Paella en Thaise maaltijden in mijn eigen woonkeuken die ruimte biedt aan 8 personen.

Geschiedenis

Koken
Al lange tijd een grote passie voor mij. Al jarenlang kook ik, gewoon omdat ik dat geweldig vind om te doen en omdat het heerlijke maaltijden oplevert. Ik vind het prachtig om mensen te zien smullen van de gerechten die ik heb gemaakt. Of dat nou een lekkere pannenkoek is voor onszelf of 6 pannen mosselen voor de hele familie, verse zelfgemaakte frietjes of een complete Thaise maaltijd voor vrienden.
Koken is genieten! Al jarenlang kook ik voor, of samen met vrienden. Pizza, paella, pannenkoeken, Chinese rijsttafels en lekkere curries, zelfgemaakte frietjes en dito hamburgers op de BBQ. Dit alles wordt dan in een bourgondische, huiselijke ambiance genuttigd, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Na al die jaren ga ik nu de lat wat hoger leggen en mijn kookkunsten met andere mensen delen in de vorm van gezellige workshops in mijn eigen keuken die wordt omgedoopt in “de Kookelarij”. Om te beginnen ga ik dit doen met workshops pizzabakken, waarbij ik de deelnemers ga leren hoe een goede pizza wordt bereid, van bodem tot op je bord. Het resultaat is een Italiaanse maaltijd met voorgerecht, pizza en nagerecht die geheel door de deelnemers wordt bereid met hulp van mijzelf en onder het genot van een consumptie.
Workshops voor paella maken en Thai koken zijn in voorbereiding. Heb je interesse in een workshop met je vriendenclub, als bedrijfsuitje of in een groep, laat het mij weten, dan kunnen we een datum prikken. Er kunnen maximaal 8 deelnemers tegelijk aan de slag in “de Kookelarij”.

Adres: de Loo 49, 5731 MP Mierlo
Telefoonnummer: 06-51247843
Stad: Mierlo
Route: de Loo 49
Postcode: 5731 MP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strabrechtse Hoeve Strabrechtse Hoeve 516 meter Mooie parkeerplaats voor de camper. Je kunt er lekker wandelen. We komen vaker terug....
Jirafa Jirafa 739 meter Welkom op Jirafa
Kookstudio Bastronomie Mierlo - Brabant Kookstudio Bastronomie Mierlo - Brabant 1 km We hebben gisteren bij de kookstudio van Bas Basemans met ons kleine gezelschap een b...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Kookelarij met het openbaar vervoer


Mierlo, Santheuvel 400 meter
24
Mierlo, Santheuvel 410 meter
24

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid