facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookpunt

Kookpunt

Info

Kookwinkel voor heel Nederland én België

Geschiedenis

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult.

Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met parate kennis van ieder product om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.



"Met ruim 3.000 vierkante meter is Kookpunt één van de grootste kookwinkels in de Benelux. Met een zeer uitgebreid assortiment aan onder meer keukenapparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben we alles waar de hobby- en professionele kok van droomt.Kookpunt gelooft in service en expertise en heeft ruim 60 jaar ervaring in de verkoop van kookartikelen. Iedere afdeling heeft dan ook zijn eigen specialist die met al hun kennis klaarstaat voor al je vragen."
Adres: Noordplein 29 , Rotterdam 3035 EC, NL
Telefoonnummer: 010 443 1075
ln.tnupkook@pohsbew
Stad: Rotterdam
Route: Noordplein 29
Postcode: 3035 EC


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-18:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: kookpunt openingstijden, kookpunt b.v. rotterdam, kookpunt rotterdam outlet, kookpunt restaurant, kookpunt water, kookpunt betekenis, kookpunt spaanse polder, kookpunt vareseweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marokkoshop Marokkoshop 75 meter Deze winkel heeft alles in huis. Zeker een aanrader! En ze draaien rustgevende anashe...
Hema Hema 1 km
De Bijenkorf De Bijenkorf 1 km Bijenkorf is het enige high-end warenhuis dat overeind is gebleven door de jaren heen...
Hema Hema 1 km
Hema Hema 4 km
Axa Meubel Axa Meubel 4 km
Action Action 5 km
Hema Hema 5 km
Alexandrium Alexandrium 5 km Leuk, maar oud winkelcentrum. Wel heel gezellig
Hema Hema 5 km
van Rietschoten Office Point van Rietschoten Office Point 6 km Ik had op advies van een medewerker, een artikel via de website besteld en mocht mijn...
Recensies
Via de duidelijk te navigeren website van Kookpunt heb ik een Shun Premier Santokumes aangeschaft. Klein foutje bij de levering, maar na contact met de klantenservice was dit prima en snel opgelost. Het mes is prijzig, maar ligt geweldig in de hand en is goed scherp. Voor de andere messen zal ik zeker ook weer naar kookpunt gaan.
Bij het Kookpunt een workshop snijtechnieken gevolgd. Had van mijn lief een prachtig Japans handgesmeed Shun koksmes gekregen, dus daar gelijk goed mee kunnen oefenen. Gezellige groep, deskundige juf Ria die ontspannen en met de nodige humor onze snijvaardigheid heeft opgekrikt. Als besluit een lekkere venkel-sinaasappelsalde met verse zalm gegeten waarvan we de ingrediënten uiteraard zelf gesneden hadden. Aanrader!
Een mooie winkel met een super groot assortiment m.b.t. koken. Enorm verrast dat honden welkom zijn, maakt shoppen in zo'n winkel nog leuker.
Mooie zaak, echt een uitje om te bezoeken. Woon niet meer in de buurt daarom telefonisch advies gevraagd en online besteld. Zeer correct geholpen, netjes teruggebeld een uurtje nadat ik zelf had gebeld. Zeer duidelijk advies. Gratis verzenden en volgende dag geleverd kan ik ook niet over klagen. Mini minpunt is dat ik de pan op een andere site een tientje goedkoper zag, maar inclusief verzendkosten scheelde het nog maar 2 euro. deze site leek van de fabrikant sollinger te zijn, weet niet zeker, en deze prijs zou dan dus adviesprijs moeten zijn.
Grote winkel, alles voor het koken. Goed geholpen. Veel kwaliteitspullen in het duurdere segment. Gaat je levenlang mee.
Zeer mooie producten. Ik werd vriendelijk gegroet bij binnenkomst en er werd gelukkig niet gelijk gevraagd of ik geholpen wilde worden, wat overigens bij andere klanten wel gebeurde. Ikzelf vind dat vreselijk als je bij wijze van spreken net met 1 voet binnen komt. Op het moment dat ik daar was, was de sfeer wat minder. Ik heb een verkoopmedewerkster aangesproken voor wat hulp en tegelijkertijd leuk gekletst, ik werd zeer vriendelijk geholpen door deze mevrouw. Verder een goede winkel met mooie producten.
Groot met veel keuze. Ik had alleen gehoopt op meer koekvormpjes Er is ook aan de overkant een tweede deel van hun winkel kwam ik laatst achter, de koffie en thee corner. Mooie designspullen, en een kleine selectie aan automatische koffieapparaten.
Ze hebben een reparatie- en onderhoudsservice voor koffiemachines, maar weigeren losse vervangingsonderdelen te verkopen voor reparaties die gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd. Dat is geen goede handelspraktijk, maar een vorm van afpersing. In mijn ervaring is de speciale koffie gemeenschap meer behulpzaam en ondersteunend...
Midden in R.dam en mooie... we komen er vaker personeel is top niet over de top. Helpen als je er om vraagt zijn vriendelijk en ze heten je welkom. Als je op zoek bent naar keuken spullen of wat er mee in verband staat dan is dat de place to bee. Op het plein ervoor is meestal iets te doen op zaterdag.
Ik was in de winkel om uitleg te krijgen over een Juice Steamer. Mijn hondje had ik bij me, gelukkig was hij ook van harte welkom! Natuurlijk heb ik hem nergens aan laten ruiken. De uitleg over de Juice Steamer was superduidelijk, ik kreeg er een vers gemaakt glas sap bij. Kan niet beter! Mijn hondje wachtte rustig liggend op de grond. Natuurlijk heb ik zo'n pan gekocht. Dank je wel Kookpunt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid