facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bijenkorf

De Bijenkorf
Adres: Coolsingel 105 , Rotterdam 3012 AG, NL
Stad: Rotterdam
Route: Coolsingel 105
Postcode: 3012 AG


Openingstijden

Maandag: 11:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 09:30-21:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Bijenkorf Rotterdam merken, Bijenkorf rotterdam sale, Bijenkorf Rotterdam Openingstijden, Bijenkorf Openingstijden, Bijenkorf Openingstijden Amsterdam, Bijenkorf Openingstijden Den Haag, Bijenkorf Openingstijden Utrecht, Bijenkorf Openingstijden Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hema Hema 213 meter
Peek & Cloppenburg Peek & Cloppenburg 252 meter
Hema Hema 754 meter
Marokkoshop Marokkoshop 1 km Deze winkel heeft alles in huis. Zeker een aanrader! En ze draaien rustgevende anashe...
Kookpunt Kookpunt 1 km Via de duidelijk te navigeren website van Kookpunt heb ik een Shun Premier Santokumes...
Axa Meubel Axa Meubel 3 km
Hema Hema 4 km
Action Action 4 km
Hema Hema 4 km
van Rietschoten Office Point van Rietschoten Office Point 6 km Ik had op advies van een medewerker, een artikel via de website besteld en mocht mijn...
Alexandrium Alexandrium 6 km Leuk, maar oud winkelcentrum. Wel heel gezellig
Hema Hema 6 km
Recensies
Bijenkorf is het enige high-end warenhuis dat overeind is gebleven door de jaren heen. Het biedt een rijke en smaakvolle ambiance met Flair. Ondanks de exclusiviteit wordt de winkel druk bezocht door een ieder. Waar het restaurant vroeger La Ruche heette, heet het nu the Kitchen. Het huist ook top Italiaanse en Franse merken met name op het gebied van damestassen.
De Bijenkorf in Rotterdam is een mooi warenhuis met unieke en bijzondere artikelen. Patisserie ook heerlijk. Diverse duurdere merken cosmetica,kleding,huisartikelen,lectuur,Schoenen,lingerie, sieraden, speelgoed, banket, overal hangt een flink prijskaartje aan, maar alle waarde naar zijn geld.
Winkelen in de Bijenkorf blijft geweldig! Ik ben al jaren klant, voornamelijk door de enorm ruime keuze aan mooie kleding met maten geschikt voor lange mensen en het prettige en behulpzame personeel. Daarnaast is het gebouw alleen al is een bezoek aan de Bijenkorf Rotterdam waard.
Prachtige zaak om te shoppen. Goede kwaliteits en merk artikelen , van alles is daar te krijgen.
Met de Rotterdam Rooftop Walk de Bijenkorf eens van een hele andere kant gezien! Dit unieke evenement was de uitgesproken kans om Rotterdam maar dus ook het gebouw van de Bijenkorf op een andere manier van dichtbij, veraf en grote hoogte te bekijken! Super tof, de kiekjes van de Coolsingel het dak en de parkeerplaats geven een uniek inkijkje!
Altijd fijn om naar de Bijenkorf te gaan alleen... Mijn Gucci-wenkbrauwenpotlood is op en ik wilde een nieuwe halen maar Bijenkorf Rotterdam verkoopt geen Gucci-beautyproducten. Bijenkorf A'dam wel. Daar had ik het gekocht en... Deze Gucci-producten zijn niet eens overdreven duur!!!
Bijzonder mooie winkel met schitterende artikelen. Hier staat de klantenservice nog centraal. Waar vind je dit verder nog?
Mooi warenhuis met luxe artikelen. Heerlijk om rond te kijken en mooie producten. Niet de goedkoopste, maar wel veel personeel om te helpen.
Leuk winkelen en je kan er ook lekker eten of een bakkie doen met een lekkere toetje
Een warenhuis waar alle bekende die een minder die merken bij elkaar aanwezig zijn. Dus je hoeft maar 1 winkel in om zo ongeveer helemaal compleet te zijn. Verder is de service en gastvrijheid door medewerkers van verschillende afdeling erg prettig. Een als je in een rolstoel zit wordt je extra geholpen na een vraag. Ook het restaurant is lekker en de tafels kun met een standaard rolstoel voldoende aanschuiven. #rolstoeltoilet aanwezig Lichten zijn binnen aanwezig en ruim. Ingang heeft klapdeuren, maar als je iemand in hulp vraagt de deur open te doen is de ingang niet zelfstandig #rolstoeltoegankelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid