facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Komma

Komma

Info

Ware ondernemers werken vanuit kracht, passie en ambitie. Maar succes vraagt om meer: krachtige marketingcommunicatie is een basisvoorwaarde.

Geschiedenis

Bij Komma geloven we dat strategie geen momentopname is. En dus blijven we met u meedenken, simpelweg omdat het altijd nóg beter kan. Onze klanten zijn geen passanten. Een komma is geen punt.

Komma ontzorgt: één aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met een eigentijdse, interactieve en originele bedrijfspresentatie, zowel op papier als digitaal. Een complete langetermijnoplossing voor het realiseren van uw doelen.

Adres: Randweg-Zuid 1, 6021PW Budel
Telefoonnummer: 0495 - 59 94 11
Stad: Budel
Route: Randweg-Zuid 1
Postcode: 6021PW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: LinkedIn Komma, Komma Instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlijmscherp Vlijmscherp 980 meter
Keistoer Keistoer 991 meter Keistoer is al heel lang een sponsor in natura van onze Stichting. Zij hebben belange...
Recensies
Een professioneel, enthousiast en creatief traject. De nodige humor, meebewegen, de juiste woordkeuze, briljant! We zijn geen standaard bedrijf, maar wat hebben ze ons pakkend neergezet. De support en connectie is een blijvend kado.
Uitstekend web & branding agency! Aanrader op het gebied van logo / huisstijl creatie, websites / webshops en online marketing.
De mensen van Komma hebben ons van A tot Z ondersteund en nog steeds bij de opbouw van onze nieuwe website. Ze zijn altijd bereikbaar en praten een taal die ook ik begrijp dus geen IT taal die niemand snapt... Toffe mensen waar ik graag mee werk!
Wij zijn erg blij met Komma! Deze pro-actieve, hongerige, nieuwsgierige mensen haalden het onderste uit de kan en hebben ons geholpen met een werkende online strategie.
We zijn een zeer tevreden klant bij Komma. Het is prettig samenwerken met dit enthousiaste team!
Een professioneel bedrijf met een creatieve kijk op marketinguitingen! Ook een gezellig en open team is mijn ervaring.
Leuk team met een frisse blik op marketing! Top
Goede, leerzame stageplek met leuke collega's
Creatief en meedenkend bureau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid