facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Keistoer

Info

Keistoer Interactieve Media is een internet communicatie bureau gespecialiseerd in nieuwe media. www.keistoer.nl

Geschiedenis

Keistoer Interactieve Media is een internet communicatie bureau gespecialiseerd in nieuwe media. www.keistoer.nl



"Groeien met je bedrijf? Zorg dan voor een heldere strategie en krachtige online middelen. Keistoer onderzoekt, ontdekt en ontwikkelt. Ook voor jou!"
Adres: Randweg-Zuid 25a, 6021 PT Budel
Telefoonnummer: +31 (0)495 430220
Stad: Budel
Route: Randweg-Zuid 25a
Postcode: 6021 PT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Komma Komma 991 meter Een professioneel, enthousiast en creatief traject. De nodige humor, meebewegen, de j...
Recensies
Keistoer is al heel lang een sponsor in natura van onze Stichting. Zij hebben belangeloos een planningstool gemaakt voor ons. Met deze tool kunnen wij aangevraagde gastlessen van mbo-scholen door heel Nederland koppelen aan gastdocenten van onze Stichting. Door de jaren heen is het aantal aanvragen van gastlessen toegenomen en daarmee zijn onze wensen ten aanzien van plannen veranderd. Keistoer denkt altijd creatief met onse mee hoe we tot de beste oplossing kunnen komen. Niets is teveel gevraagd, ze reageren altijd snel en houden zich aan hun afspraken. Kortom: wij zijn heel blij met Keistoer!
Wij vragen, zij draaien. Bex* werkt al heel lang en prettig samen met het team van Keistoer. Afgelopen jaar hebben zij weer onze nieuwe website ontwikkeld. Geen vraag is te gek, te klein, te groot, te ingewikkeld of teveel. Ze staan altijd klaar om ons te helpen. Keistoer, hoe ze dat doen!
Keistoer heeft ons werknemersportal van een nieuw jasje voorzien. Het resultaat: een frisse, uitnodigende website waar we alles voor onze collega's op kwijt kunnen! Ze denken uitstekend mee in het voortraject en stellen de juiste vragen om tot de beste oplossing te komen.
Kei interactieve media
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid