facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KokkieBikes

KokkieBikes

Info

Fietsspeciaalzaak op het gebied van racefietsen, ATB/mountainbike, cyclocross, triatlon, stadsfiets, elektrische fietsen, kinderfietsen en BG-fit+ metingen

Geschiedenis

KokkieBikes is een begrip in de regio. Specialist in de sportsector en op de hoogte van alles op het gebied van mountainbikes, race- en triatlonfietsen, maar ook de stadsfietsen en (elektrische) toerfietsen zijn niet weg te denken in de winkel.

Dealer van Specialized, Cannondale, Ridley, GT, Sensa, Gazelle, Sparta, Cortina en Riese&Muller.

Fietskleding en accessoires zijn in ruim aanbod aanwezig.

Voor onderhoud en reparatie staan onze monteurs voor iedereen klaar.

Kom gewoon eens langs, de koffie staat altijd klaar.



"Fietsenspeciaalzaak gespecialiseerd in racefietsen, mountainbike en E-Bikes. Als merken voeren wij Ridley, Cannondale, Orbea, Riese Muller, Giant. Tevens zijn wij Shimano Servicecenter en kunnen u in de werkplaats helpen met al uw technische uitdagingen."
Adres: Kerkstraat 31 A, 8151 AP Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572373773
Stad: Lemelerveld
Route: Kerkstraat 31 A
Postcode: 8151 AP



op zoek naar gerelateerd: MTB op voorraad, Berria Bikes Nederland, KokkieBikes facebook, Stappenbelt Zwolle, Grote fietsenwinkel Overijssel, Endurance racefiets, Fietsenwinkel Nijverdal, Aero endurance bike
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Mooie winkel met veel keus voor ieders zijn portemonnee. Rond Juni 2020 een mountainb...
Cannondale Cannondale 33 meter Ze zijn klant vriendelijk en goed geholpen.
Jos Dijkman Jos Dijkman 1 km Scooter kon eindelijk na pas 5 weken opgehaald worden. Ipv de afgesproken max 250 eur...
Recensies
Mijn oplader van de Gazelle vergeten mee te nemen met een kampeerweekend in Lemelerveld. Bij kokkibikes is alles in het werk gesteld om mijn accu gratis op te laden. Zelf zijn ze geen dealer van Gazelle maar er kwam een lader van een familielid een paar huizen verderop naar de zaak om mij van dienst te kunnen zijn. Een ongekende service. Alle lof voor deze mensen die overigens een prachtig assortiment vooral sportieve fietsen hebben.
Ik heb bij Kokkie bikes een nieuwe Orbea MTB gekocht en ik moet zeggen, ik heb nog nooit zo’n fijne fiets gehad. Ik heb een nette inruilprijs voor mijn oude fiets gekregen en ben erg goed geholpen. Erg tevreden dus.
Top service en kennis van zaken! Bedankt voor jullie reddende kennis en help tijdens onze vakantie. Het onderdeel dat jullie mee gaven vervangt het “verloren” onderdeel perfect! We kunnen weer verder fietsen.
Mooie zaak, vriendelijk personeel en snel tussen de werkzaamheden geholpen met een kleine reparatie aan mijn racefiets
Daar stond ik dan zondag de 26e februari. Met veel zin om lekker de Boombouw marathon te rijden in Lemelerveld. Maar met de verkeerde schoenen, race ipv mountainbike. Het was Vincent van Kokkiebikes die mijn zondag gered heeft door toch even de winkel te openen en racepedalen te monteren. Een geweldige combinatie van medeleven en service gerichtheid. Nogmaals bedankt Vincent!
Goed en deskundig advies gekregen bij aanschaf van mijn nieuwe mountainbike.
Mooie winkel met veel keus voor ieders zijn portemonnee. Rond Juni 2020 een mountainbike gekocht. Goed geholpen ivm aanchaf van de fiets die geschikt voor me waarvoor ik hem wou gebruiken. Jongstleden weer terug geweest met de mountainbike voor een service beurt. Alles weer netjes schoongemaakt en nagekeken. Evenals een kick bike die ik gebruik voor de honden en naderhand viel de rekening mee voor de servicebeurt van de kickbike.
Wisselende ervaring. Begin vd week ontzettend goed geholpen met de aanschaf van een nieuw mtb zadel en fietsbroek voor mijn vrouw. Vandaag een teleurstelling moeten verwerken. Omdat mijn shimano XT rem van nieuwe olie moet worden voorzien, momenteel geen voorrem, dacht ik een vulsetje te kopen. Helaas momenteel niet verkrijgbaar. Dat kan gebeuren. Vervolgens vroeg ik of ze mij ermee konden helpen of dat ik het bij hen in de werkplaats zelf mocht doen. Helaas pas een week later zouden ze daar tijd voor hebben, vanwege grote drukte in de werkplaats. Aangezien ik ivm vakantie tijdelijk in de buurt verblijf is dat voor mij geen optie. Het ontbrak ze aan de wil om mij even te helpen zodat ik in mijn vakantie nog wat MTB kilometers kan maken. Dat vind ik jammer want ik heb deze zaak met vriendelijk en kundig personeel hoog zitten.
Vandaag geweest voor probleempje met mijn fiets. Netjes te woord gestaan, net als altijd. Probleempje is opgelost door de monteur en ik kan weer kraakvrij fietsen. Omdat de fiets recentelijk een grote beurt had gehad paste het mij wel dat het zonder kosten opgelost zou worden en dat was ook zo, service van de zaak en dat waardeer ik bijzonder. Even wachten onder het genot van een straf bakkie koffie en dat is in zo'n mooie fietsenwinkel geen punt natuurlijk.
Ca 2 weken geleden een nieuwe fiets gekocht bij KokkieBikes, ons eerste aanspreekpunt bleek Jan Odink te heten. Wat een aardige kerel met daarbij ook nog eens ontzettend veel humor en nog belangrijker heel erg veel ook handige kennis. Na wat software - problemen die netjes door KokkieBikes werden opgelost van heel erg veel fietsplezier genoten. Kortom, KokkieBikes is een aanrader!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid