facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

"Fietsenspeciaalzaak gespecialiseerd in racefietsen, mountainbike en E-Bikes. Als merken voeren wij Ridley, Cannondale, Orbea, Riese Muller, Giant. Tevens zijn wij Shimano Servicecenter en kunnen u in de werkplaats helpen met al uw technische uitdagingen."
Adres: Kerkstraat 31A, 8151 AP Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 572373773
Stad: Lemelerveld
Route: Kerkstraat 31A
Postcode: 8151 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KokkieBikes KokkieBikes 0 meter Mijn oplader van de Gazelle vergeten mee te nemen met een kampeerweekend in Lemelerve...
Cannondale Cannondale 33 meter Ze zijn klant vriendelijk en goed geholpen.
Jos Dijkman Jos Dijkman 1 km Scooter kon eindelijk na pas 5 weken opgehaald worden. Ipv de afgesproken max 250 eur...
Recensies
Mooie winkel met veel keus voor ieders zijn portemonnee. Rond Juni 2020 een mountainbike gekocht. Goed geholpen ivm aanchaf van de fiets die geschikt voor me waarvoor ik hem wou gebruiken. Jongstleden weer terug geweest met de mountainbike voor een service beurt. Alles weer netjes schoongemaakt en nagekeken. Evenals een kick bike die ik gebruik voor de honden en naderhand viel de rekening mee voor de servicebeurt van de kickbike.
Fijne winkel, vakkundig team die alle tijd neemt om je goed te kunnen adviseren.
Wisselende ervaring. Begin vd week ontzettend goed geholpen met de aanschaf van een nieuw mtb zadel en fietsbroek voor mijn vrouw. Vandaag een teleurstelling moeten verwerken. Omdat mijn shimano XT rem van nieuwe olie moet worden voorzien, momenteel geen voorrem, dacht ik een vulsetje te kopen. Helaas momenteel niet verkrijgbaar. Dat kan gebeuren. Vervolgens vroeg ik of ze mij ermee konden helpen of dat ik het bij hen in de werkplaats zelf mocht doen. Helaas pas een week later zouden ze daar tijd voor hebben, vanwege grote drukte in de werkplaats. Aangezien ik ivm vakantie tijdelijk in de buurt verblijf is dat voor mij geen optie. Het ontbrak ze aan de wil om mij even te helpen zodat ik in mijn vakantie nog wat MTB kilometers kan maken. Dat vind ik jammer want ik heb deze zaak met vriendelijk en kundig personeel hoog zitten.
Goed geholpen door vakkundig personeel.
Vandaag geweest voor probleempje met mijn fiets. Netjes te woord gestaan, net als altijd. Probleempje is opgelost door de monteur en ik kan weer kraakvrij fietsen. Omdat de fiets recentelijk een grote beurt had gehad paste het mij wel dat het zonder kosten opgelost zou worden en dat was ook zo, service van de zaak en dat waardeer ik bijzonder. Even wachten onder het genot van een straf bakkie koffie en dat is in zo'n mooie fietsenwinkel geen punt natuurlijk.
Ca 2 weken geleden een nieuwe fiets gekocht bij KokkieBikes, ons eerste aanspreekpunt bleek Jan Odink te heten. Wat een aardige kerel met daarbij ook nog eens ontzettend veel humor en nog belangrijker heel erg veel ook handige kennis. Na wat software - problemen die netjes door KokkieBikes werden opgelost van heel erg veel fietsplezier genoten. Kortom, KokkieBikes is een aanrader!!!!
Hele mooie winkel en deskundig advies als je een nieuwe fiets koopt
Afgelopen tijd nagedacht om een nieuwe fiets aan te schaffen, MTB. Uiteindelijk uitgekomen bij KokkieBikes ondanks dat ik niet in de buurt woon. In één woord: FANTASTISCH! Wat een lieve, aardige en behulpzame mensen. Iedereen heeft kennis en kunde van de fietssport. Jullie hebben mij zo positief verrast dat als ik in de buurt zou wonen, ik wekelijks zou langskomen. Iedereen in de winkel en werkplaats is aardig! Dank voor de fantastische service en ik gun jullie heel veel blije klanten, net als mezelf!
We zijn met vakantie in dit gebied en de rem kabel was stuk gegaan .Fiets reperateur opgezocht en zo kwamen we bij KokkieBikes. Prettige medewerkers kon er wel even tussen door gerepareerd worden en konden vervolgens verder met het fietsen
Onlangs een racefiets voor mijn dochter gekocht. In de werkplaats zou gekeken worden of de banden vervangen moesten worden. Toen mijn man de fiets mee kreeg zaten er geen andere banden op dus wij gingen er vanuit dat het goed zat. Daar dacht onze plaatselijke fietsenmaker heel anders over. Volgens hem waren beide banden van hele slechte kwaliteit. Die hadden absoluut vervangen moeten worden. Beetje jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid