facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kok CinemaxX

Kok CinemaxX

Info

Bioscoop met vier zalen en een gezellig theatercafé om een drankje te doen of te borrelen

Geschiedenis

Kok Experience/ Kok CinemaxX Fun, Food, Action & Movie

Familie-entertainment met regiofunctie
Een totaalbeleving voor groepen en families met jonge en/of oudere kinderen. En: voor een gezellig bedrijfsfeest. Dát biedt Kok Experience.

Kok Experience
Een gezellig dagje weg in Harderwijk voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud. Speel in het avontuurlijke indoor en outdoor speelparadijs, sluip door het spannende lasergame doolhof, eet smaakvolle gerechten in het restaurant of bekijk de nieuwste films in de bioscoop Kok CinemaxX. Ontdek de unieke en grootste indoor en outdoor beleving op de Veluwe!

Lekker spelen en je kinderfeestje vieren in het leukste indoor en outdoor speelparadijs in Harderwijk.
Het leukste binnen- en buiten speelparadijs op de Veluwe vind je bij Kok Experience in Harderwijk. Een avontuurlijke binnenspeeltuin van 1000 m2 waar veel te ontdekken valt voor jonge en oudere kinderen. Lekker duiken in de ballenbak, roetsjen van de glijbaan of springen op de trampoline. Of wat dacht je van een gigantische vulkaan met glijbaan of uitdagende klimtorens? De binnenspeeltuin is zo ingericht dat de kleintjes in een speciale peuterhoek rustig kunnen spelen en jij als ouder goed overzicht kunt houden. En ook in de buitenspeeltuin van 1000 m2 kunnen kinderen heel veel plezier beleven! Springen op de airtrampoline, klimmen op de klimtorens en spelen met de konijnen. De speeltoestellen staan op zacht kunstgras en de hele buitenspeeltuin wordt omgeven door een hoog hek.

Spannendste lasergame op de Veluwe in unieke Arena.
It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 500 m2 strijd je met je vrienden tegen een ander team in het donker. Sluip over het uitdagende terrein tussen de olietonnen en klossen of schuil achter het halve wrak. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud!

Uit eten bij Kok Experience in Harderwijk.
Geniet dagelijks in ons rustige restaurant van verse en ambachtelijke gerechten. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Net zoals je gewend bent bij Broodje Kok! Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. Daarnaast is er een speciale allergenenkaart waar per gerecht alle allergenen op staan.

Kok CinemaxX
Arrangementen en specials: Een gezellig avondje uit.
Met onze bioscooparrangementen kun je je eigen verzorgde avond uit kiezen. Heb je zin in een high coffee, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren we regelmatig leuke specials, zoals een Ladies Night, een mannenavond Beer & Burger of live streaming van een concert. Tijdens de specials zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladies Night of het maken van je eigen unieke Kok CinemaxX burger op het dakterras tijdens de Beer & Burger avond.

Visie en missie
Het is onze missie om mensen samen te brengen: families, vrienden en collega’s. In een voor iedereen gezellige sfeer. Dit bereiken we door het bieden van een totaalbeleving voor jong en oud. Daarbij specialiseren we ons in belevingsvol entertainment in combinatie met moderne horeca.
Kok Experience bedient zowel families als bedrijven, in Harderwijk en omstreken. Met dit onderscheidende aanbod beoogt Kok Experience / Kok CinemaxX een regionale functie. Ook dragen we graag bij aan de ontwikkeling van het (dag)toerisme in Harderwijk. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, totaalbeleving, gezelligheid en rust.



"De nieuwste films kijken bij bioscoop Kok CinemaxX in Harderwijk of Lelystad!Geniet van de nieuwste films in Harderwijk of Lelystad onder het genot van een hapje en drankje of maak je bioscoopbezoek extra feestelijk met een bioscoop arrangement.Bioscoop arrangementen en events: een gezellig uitjeMaak je bioscoopbezoek nog leuker door te genieten van leuk bioscoop arrangement. Heb je zin in een high wine, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren we regelmatig leuke events, zoals een Ladies Night, een peuter- en kleuterbioscoop en is er in Bioscoop Lelystad wekelijks filmtheater."
Adres: Hoofdweg 2, 3842GZ Harderwijk
Telefoonnummer: 0341230000
Stad: Harderwijk
Route: Hoofdweg 2
Postcode: 3842GZ



op zoek naar gerelateerd: kok cinemaxx the greatest showman, kok cinemaxx ladies night, kok experience openingstijden, bioscoop harderwijk, bioscoop atlantic harderwijk, kok experience restaurant, loveseat kok cinemaxx, esso kok harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kok CinemaxX Kok CinemaxX 0 meter Zaal 4 was niet vol en toch behoorlijk warm. Verder prima stoelen en goed beeld en ge...
Bioscoop Kok Cinemaxx Bioscoop Kok Cinemaxx 86 meter Een mooie bioscoop met alles erop en eraan. Ze hebben 5 zalen lekker ruim van opzet m...
Filmhuis Catharinakapel Filmhuis Catharinakapel 749 meter Prachtige locatie, vriendelijke vrijwilligers, mooie films. Genieten en ontspannen ...
Bioscoop Atlantic Bioscoop Atlantic 1 km Kleinschalige service bioscoop. Bestellen gaat via de tablet.
Recensies
Een mooie bioscoop met alles erop en eraan. Ze hebben 5 zalen lekker ruim van opzet met veel beenruimte en goed zicht op het scherm. Het personeel deed er alles aan om het voor een ieder gezellig te maken. Een leuke bioscoop om een een middag of avond heen te gaan . Eten en drinken mag de zaal in en er is een parkeergarage voor 90 auto's en dan is het nog mogelijk om vanuit de garage naar de bioscoop tegaan met de lift. Bedankt iedereen
Een erg leuke bioscoop met loveseats, we komen hier vaak, maar de laatste keer bij de film Soof 3 werkte de app niet meer, dus telefonisch maar gereserveerd en dit ging perfect! Nu afgelopen vrijdagmorgen weer gebeld voor de film Ticket to Paradise voor vandaag zaterdagavond, kom je ruim een uur van te voren om de kaartjes op te halen sta je niet in het systeem en al helemaal geen loveseats, terwijl ik de achterste rij in het midden de loveseats had gereserveerd, maar we stonden er helemaal niet in, en dan kom je 35 km voor rijden, erg vervelend. Dus advies reserveer niet telefonisch want je hebt dan geen zekerheid! Ik heb een berichtje gestuurd naar Kok cinemaxx en ze hebben me erg vriendelijk geholpen en beantwoord, met excuses omdat ze nu 2 vestigingen hebben in Harderwijk en Lelystad en ze veel personeel aan het inwerken zijn, maar als pleister op de wond mocht ik gratis naar de film naar keuze met een leuk arrangement erbij, toppie geregeld. Bedankt nogmaals!
Mooie bioscoop, netjes. Erg vervelend dat een pauze niet specifiek wordt aangegeven. Pauze duurt tussen 10 en 15 minuten of 5 en 10 min?, zo wordt het vermeld op scherm. Al vaak meegemaakt dat er mensen te laat de zaal in komen. Voor iedereen vervelend en kan voorkomen worden door vast aantal te noemen.
Mooie bioscoop met gezellig cafe Alleen jammer dat je als je telefonisch een loveseat reserveert bij aankomt er niemand vanaf weet.daar sta je dan.grrr Nu maar 2 andere stoelen gekozen want om nu 30km terug te rijden. Dus Nooit meer telefonisch reserveren is het advies.
Bioscoop waar je goed naar toe kan als je vooraf nog wat wilt drinken voor de film. Ze hebben een mooi grandcafé waar je nog in gezellige sfeer een biertje kan drinken!
1 januari naar Avatar geweest, zaal was veel te warm, mail gestuurd en ze hebben het zeer netjes afgehandeld. Mijn complimenten!
Dronken leiding gevende zeer aggressief heel discriminerend naar buitenlanders . Je kan geen klacht indienen en als je het toch wil komen er drie dronken agressieve mannen ggeeklacht indienen
Leuk om bij Kok Avarar te kijken. De trappen zijn niet erg vriendelijk maar verder een luxe bios.
Prima maar klein en beeldkwaliteit mwa. Maar hier heb je niet veel bioscopen dus beter dan niets toch
Gisteren genoten van het concert van André Rieu op het witte doek . Maar waarom dan geen 5 sterren? In m’n gezelschap bevond zich een dame die zeer slecht ter been is en omdat wij stoelen in rij 6 hadden gereserveerd moest zij de trap op. Wat schets m’n verbazing: géén trapleuning!!! . Dank zij een geweldige medewerker van Kok is het met elkaar toch gelukt om de stoel te bereiken. Deze man verdient 8 sterren want na afloop stond hij alweer op de trap te wachten om haar naar beneden te helpen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kok CinemaxX met het openbaar vervoer


Harderwijk, Couperuslaan 120 meter
104
206
513
Harderwijk, Couperuslaan 130 meter
104
206
513
Harderwijk, Selhorstweg 350 meter
142
144
147
148
Harderwijk, Selhorstweg 370 meter
104
111
513
Harderwijk, RK Kerk 380 meter
104
206
513

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid