facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bioscoop Atlantic

Bioscoop Atlantic

Info

Service Bioscoop Atlantic waar u vanuit uw comfortabele stoel rechtstreeks bij de bar kunt
bestellen tijdens de film.

Adres: Strandboulevard West 12, 3841CS Harderwijk
Telefoonnummer: 0341412121
ln.citnaltapoocsoib@rootnak
Stad: Harderwijk
Route: Strandboulevard West 12
Postcode: 3841CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:30
Dinsdag: 09:00 - 00:30
Woensdag: 09:00 - 00:30
Donderdag: 09:00 - 00:30
Vrijdag: 09:00 - 00:30
Zaterdag: 09:00 - 00:30
Zondag: 09:00 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: bioscoop kok harderwijk, bioscoop harderwijk agenda, bioscoop harderwijk, bioscoop veluwe, bioscoop amersfoort, bioscoop zwolle, bioscoop ermelo, bioscoop putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Catharinakapel Filmhuis Catharinakapel 360 meter Prachtige locatie, vriendelijke vrijwilligers, mooie films. Genieten en ontspannen ...
Bioscoop Kok Cinemaxx Bioscoop Kok Cinemaxx 987 meter Een mooie bioscoop met alles erop en eraan. Ze hebben 5 zalen lekker ruim van opzet m...
Kok CinemaxX Kok CinemaxX 1 km Een mooie bioscoop met alles erop en eraan. Ze hebben 5 zalen lekker ruim van opzet m...
Kok CinemaxX Kok CinemaxX 1 km Zaal 4 was niet vol en toch behoorlijk warm. Verder prima stoelen en goed beeld en ge...
Recensies
Kleinschalige service bioscoop. Bestellen gaat via de tablet.
Gezellige servicebioscoop aan de boulevard van Harderwijk. Parkeren kan voor de deur. Tijdens de film is drinken en eten te bestellen via een tablet. Ideaal.
Kleine knusse bioscoop. Je moet er wel van houden. Geluid kan beter. Maar de stoelen zijn super. Snacks en drinken kunnen handig via een tablet besteld worden. De tickets en snacks zijn ook goedkoper dan in de "grote" bioscopen. Wel een keertje was het blijkbaar zo rustig in de bioscoop dat personeel de voordeur al op slot had gedraaid terwijl wij de bioscoop nog moesten verlaten.
De laatste keer dat ik hier ben geweest kon je nog parkeren waar nu het water tegen de kade klotst. Toen kon je terwijl je je sigaret uitdrukte met een vaste telefoon in de zaal drinken of een snack bestellen tijdens de film. Roken mag er nu niet meer maar de telefoons zijn er nog wel al dienen ze nu nergens meer voor. Nu krijgt je een eigen tablet om je drankje of snack te bestellen. De stoelen zijn volgens mij nooit vernieuwd maar zitten nog prima. Ook de film beleving was prima. Ik vind het net zoals vroeger nog steeds een fijne bioscoop op een mooie plek. Ik kom er zeker weer een keer terug.
De bioscoop was op het eerste gezicht wel leuk altijd, leuke ligging aan de boulevard, met uitzicht op het strand. De bioscoop zelf is minder. De stoelen zijn vreselijk verouderd en de zalen zijn klein. Zeker met bioscopen als kok cinemaxx in de buurt maakt deze bioscoop geen kans... Ik zou dus vooral naar die laatste gaan
Wat een geweldige service!! Wij wilde de 2d versie zien van een film. De 3d film draaide beneden. Wij hadden een rolstoel in onze groep, dus wij konden niet naar boven. Dus hebben zij de film voor ons naar beneden gehaald. En de 3d film boven gedraaid. Wij hebben genoten van de film en de beleefdheid van het personeel. Ik hoop dat ze nog lang kunnen blijven draaien want het was er ook niet druk. Top bioscoop!
Weinig parkeergelegenheid voor de deur, dus op 10 minuten loopafstand moeten parkeren. Lange rij bij de kassa wat ook nog 5-10 minuten duurde. Geen 3d bril gekregen bij aanvang film, gevraagd bij de kassa toen de film al begonnen was waardoor we 10 minuten zonder bril hebben gezeten. Vervolgens wordt de telefoon niet opgenomen toen ze wel in de zaal waren als we iets willen bestellen om te drinken en het personeel was verder vrijwel de hele film afwezig.
Deze bioscoop brengt je weer helemaal terug naar je jeugd zoals de bioscopen toen waren. Erg knus sommigen willen het vervallen noemen maar die mensen verwachten dat alles altijd een mega complex is van nieuwbouw en allemaal verspilde ruimte. Nee deze bioscoop is zoals vroeger met een beetje vernieuwing zoals de tablets om tijdens de film je drinken en hapjes te bestellen. Het zijn kleinere zaaltjes maar zoals eerder gezegd geeft dat juist de sfeer.
Als je iets in het begin van de film heb besteld komen ze pas aan het einde van de film naar je. Verder rook de zaal niet al te goed en er zitten veel vieze vlekken op de stoelen. De stoelen voor je staan bijna op dezelfde hoogte dus als er iemand voor je gaat zitten die lang is, kan je niet goed de film meer kijken. Ik zou deze bioscoop niet aanraden.
Wat een heerlijke bioscoop. Inderdaad, het is kleiner dan de grote ketens en het scherm is misschien ook wat kleiner. Maar, daar staat tegenover dat je vriendelijk personeel hebt, vanuit je luie stoel kan bestellen en goede service. Interieur is wel wat verouderd, maar wat mij betreft is dit gewoon een goede bioscoop! Ik ga hier vaker heen als ik in de buurt ben!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bioscoop Atlantic met het openbaar vervoer


Harderwijk, Centrum 410 meter
104
513
Harderwijk, Centrum 410 meter
159
Harderwijk, Centrum 420 meter
159
Harderwijk, Centrum 430 meter
104
513

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid