facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klijn Kooke

Klijn Kooke

Info

"Huiskamer" met de geur van net gezette koffie, vers brood en huisgemaakte lekkernijen.

Geschiedenis

Klijn Kooke is een lunchroom waar je kunt genieten van heerlijke koffie met een vers bereide lunch of ander huisgemaakt lekkers.

Het brood komt van de buurman bakkerij Driessen, de koffie van koffiebranderij DENF uit Eindhoven, de thee van de kruidkamer in Bladel en ook voor de verdere producten word veelal gebruik gemaakt van producten uit de streek.

Zelf gemaakte drankjes , speciaal biertjes en er is een kleine wijnkaart.

Naast de reguliere lunch is er de “Deense brunch” en de "koffie&cake", waarbij de hele tafel vol komt te staan met lekkernijen, zowel zoet als hartig.

Voor het nuttige van een hapje en een drankje met vrienden of collega’s is er de vrijdagmiddagborrel. In het weekend kun je terecht voor het champagne- of zware ochtend ontbijt.

Iemand verrassen? Reserveer dan de samengestelde picknickmand!

Adres: Kromstraat 40 a, 5504 BD Veldhoven
Telefoonnummer: 0407370586
Stad: Veldhoven
Route: Kromstraat 40 a
Postcode: 5504 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchcafé De Brooderie Lunchcafé De Brooderie 2 km Goede lunchkaart en een leuke locatie. Personeel is zeer vriendelijk en de prijzen zi...
Frais du jour - Veldhoven Frais du jour - Veldhoven 2 km Kies voor vers op elk moment van de dag. Genieten van een vers en gezond ontbijt, een...
Oerse Molenbakker Oerse Molenbakker 3 km Lekker Brabants! Kwamen eigenlijk voor de befaamde appelflappen... Zijn meteen blijve...
Recensies
Ik kom hier zeker twee keer per maand. Het personeel is heel gastvrij en het eten top! Echt een aanrader om te lunchen in Veldhoven. En ze hebben verstand van koffie!
Geweldig! Super vriendelijk personeel, heerlijk eten. Ideaal dat het mogelijk is om diverse kleine broodjes te bestellen, als je moeite hebt met kiezen! :-p Kom hier zeker vaker terug.
Een kleine locatie met een knusse sfeer met een beetje Retro look, Heerlijke munt thee en gebak gehad. Smaakte echt ontzettend goed. Volgende keer de lunchkaart maar eens uipluizen of toch misschien de high tea? In ieder geval voor herhaling vatbaar
Gezellig toeven en héérlijk eten. Top locatie
Super aardige bediening. Heerlijke taarten en koffie. Mooi houtwerk op de wanden.
Erg fijne, leuke en gezellig tent met ook nog een prima tuintje om in te zitten. Al meerdere keren geweest en het eten en de kwaliteit daarvan blijft ontzettend goed! Vegan opties als je er naar vraagt en de prijs is prima.
Het eten is er lekker, maar een grote groep zorgt voor veel logistieke problemen. Regelmatig worden drankjes bezorgd, het eten duurde wat langer. De soep was lekker, de broodjes en tappenades waren prima. Maar als je een reservering hebt voor een hele groep, kun je al iets vooruit werken. Dat leek niet het geval.
Ons favoriete lunchplekje! Altijd lekker, vooral de smørrebrødjes zijn geweldig! Personeel is vriendelijk, leuk menu en gezellig zitten.
Heerlijke relaxte sfeer met een gezellige en warme inrichting. Het personeel is vriendelijk en kundig. De keuze op het menu is ruim voldoende en de prijs kwaliteit verhouding is top. Dieëtwensen zijn geen enkel probleem. Aanradertje dus.
Lekkere en eerlijke gerechten! De tosti met brie is een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid