facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Tweewielers

Klein Tweewielers

Info

de meest sportieve rijwielzaak uit de regio,Klein van naam,GROOT in service!

Geschiedenis

U vind bij ons een zeer uitgebreide collectie race-atb-stads-kinder en electrische fietsen met een proffesionele reparatie/service afdeling,je kunt wel zeggen de sportiefste fietsspeciaalzaak uit de regio waar u altijd goed en vakkundig geholpen wordt.
Ook bieden wij een ruime keuze fietskleding en accessoires.
Fietsmerken: Gazelle-Batavus-Sparta-Montego-Alpina-Trek-jan janssen-Focus-Fuji
Accessoires: Agu-FastRider-Polar-Shimano-Pro-Bontrager-BBB



"Al bijna 40 jaar een begrip in de Hoeksche Waard! Onze specialisatie zijn ebikes, race en mountainbikes en met een ruim assortiment van E-bikes, stads, kinder, atb en racefietsen kunt u zich dan ook goed oriënteren en adviseren wij u graag met het maken van de juiste keuze waar een proefrit altijd mogelijk is. In onze professionele werkplaats/service afdeling met gediplomeerd personeel verzorgen wij graag uw kostbare bezit. Ook kunt u gebruik maken van onze haal en breng service, geheel gratis in de Hoeksche Waard! Kom eens vrijblijvend bij ons langs, de koffie staat al voor u klaar!Graag tot ziensOnze merken: Gazelle, Kalkhoff, Batavus, Sparta, Cortina, Alpina, Trek, BMC, Scott, J.Guillem titanium en Jan Janssen."
Adres: Burg.de Zeeuwstraat 41, 3281AD Numansdorp
Telefoonnummer: +31186653900
Stad: Numansdorp
Route: Burg.de Zeeuwstraat 41
Postcode: 3281AD



op zoek naar gerelateerd: De Lijster fietsen 's-Gravendeel, Fietsen op het net, Tweedehands fietsen Doetinchem, Tweedehands fietsen Purmerend, Fiets Barendrecht, Tweedehands fietsen Heerlen, Racefiets kopen Nijmegen, Fietsophetnet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 286 meter
Bas Van Der Koog 2Wielers Bas Van Der Koog 2Wielers 286 meter Scooter gebracht ivm schade en bezoek schade expert. Schade offerte kost €40 werd mij...
Recensies
Wij zijn jaren vaste klant bij Klein twee wielers . Vorig jaren 2 gazelle e .bikes gekocht , de versnelling werkte niet goed . Alle moeite gedaan om het op te lossen, het lukte niet . Als laatst is er een nieuwe versnelling as geleverd en handel om te bedienen, door gazelle. Nu werkt alles weer goed , niets is teveel voor deze mannen. Een top bedrijf , dank dat jullie het hebben opgelost ! Groet Fam. van Dijke Klaaswaal . Zie vorige review 2 jaar geleden .
Heb mijn achterwiel gebracht 3 spaken en afstellen en velglint kosten €36,10 dit bij bike totaal ook een wiel laten doen deze week €23.95 verschil van €13 voor hetzelfde werk volgende keer dus niet bij jullie
Fijne zaak. Fijn geholpen. Goede producten en service
Wat een fijne fietsenwinkel! Ik heb er, via een post op Marktplaats, een tweedehands racefiets gekocht. Mooie fiets voor een prima prijs, ik werd heel vriendelijk en attent geholpen. De fiets was keurig voor mij gereserveerd en de fiets werd keurig in de auto gezet! Superfijn! En wat een prachtige winkel, de rit uit Utrecht helemaal waard!
In één woord: Top! Eigenlijk bij toeval bij Klein in Numansdorp terecht gekomen. Fiets was daar op voorraad. Een winkel waar service en klantgerichtheid bovenaan staan. Deskundig personeel. Er werd uitgebreid de tijd genomen. Een adres om te onthouden!
Jaap Klein zit al heel lang in Numansdorp. Eerlijk gezegd weet ik niet anders, maar ik ben niet zo vaak bij Jaap Klein geweest dat ik er allles van weet. Wij wonen hier zelf bijna 50 jaar, mogelijk dat Jaap Klein er toen ook al was, maar dat weet ik niet. Wel dat Jaap Klein een uiterst secure vakman is. Hij is goed thuis in het wielerwereldje. Niet dat nu alleen wielrenners er welkom zijn, beslist niet iedere klant wordt als gast ontvangen. Maar niet iedere tweewielerzaak heeft zoveel wielrenners tot klant. Ik wilde eigenlijk schrijven dat niet iedere fietsenmaker enz., maar gek eigenlijk ik vind fietsenmaker wat denegrerend. Volslagen onzin natuurlijk, want het fietsenmaken straalt juist vakmanschap uit. Jaap Klein maakte ook altijd de fietsen voor de watersportvereniging de Hitsert. Ik herinner me dat nog goed, toen we zelf 5 jaar havenmeester echtpaar waren. Die fietsen werden gratis beschikbaar gesteld omdat de haven nog een flinke afstand van het dorp, en dus de winkels, lag. En hoe moet een varende, een passant die de haven aandoet, dan de boodschappen doen. Wel ze konden dan een fiets pakken gratis en naar toegaan waar ze wilden, als ze maar weer terugkwamen met de fiets. De fietsen waren in de kleuren geel en blauw. In ieder geval werd er niet zacht mee omgegaan en Jaap repareerde ze toen altijd weer zo dat ze aan alle regels voldeden. Ik weet niet of hij dat nog doet, het is al enige tijd geleden. Zelf ben ik voor diverse dingetjes in de winkel geweest en ben er altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Nu is het minder, we zijn ouder en fietsen aanzienlijk minder.
Een gebruikte ebike gekocht in geervliet, accu stuk, er was gelukkig garantie op de accu !! paasweekend wilde wij weg . Zonder probleem een leen ebike gehad, wat een super service . binnen 5 dagen een nieuwe accu . DE NAAM IS KLEIN, DE SERVICE IS GROOT , GA ZO DOOR . Groet fam van Dijke
Kan er vrij kort en duidelijk over zijn; Gewoon super goede en meer dan uitstekende service!! Het team neemt uitgebreid de tijd en voorziet van goed advies. Ook na de aankoop is het zeker niet gedaan met de service.
Uitstekend bedrijf,goede service,vakpersoneel.Al zolang ze bestaan, koop ik daar mijn fietsen.Wordt altijd goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Vanavond hier wezen kijken naar 2 occasion fietsen en deze gelijk ook aangeschaft, inclusief een kinderzitje en een mandje wat kosteloos werd gemonteerd onder het genot van een bakje koffie. Topservice en de eigenaar is een toffe vent. Ga zo door, wij komen zeker weer terug als we iets nodig hebben op fiets gebied.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid