facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas Van Der Koog 2Wielers

Bas Van Der Koog 2Wielers

Info

Bas v.d. Koog 2wielers uw fietsspeciaalzaak in Numansdorp en Strijen. Specialist in sport, speed, electrische, mountainbike en racefietsen..!

Geschiedenis

Een rijwielhandel die 34 jaar geleden als eenmanszaak is opgericht door Bas van der Koog en inmiddels is uitgegroeid tot een familiebedrijf met fietsen, scooters en een ruime keus aan accessoires verdeeld over 600 m² en 2 verdiepingen.

Op de begaande grond vind uit ruime keus uit stads, urban, hybride, elektrische fietsen en natuurlijk niet te vergeten accessoires & Kleding.
Ook hebben wij een 2de verdieping waar u onze geheel vernieuwde en ruime race en ATB afdeling vind. Voorzien van alle prijssoorten en maten, dus ook daar voor een ieder wat wils.

Veder vind u ook op de 2de verdieping voor de kleine onder ons ook veel leuke kinderfietsen in veel verschillende maten en kleuren.

Fiets merken: Gazelle-Batavus-Sparta-Koga-Raleigh-Montego-Cortina-Alpina-Cube-Cannondale-pinarello

Accessoires merken: Agu-Fastrider-Simson-Cube-Ortlieb-Racktime-Shimano(PRO)-BBB

Bike Totaal B. van der Koog net een (f)ietsje beter

Adres: Hoekstraat 8, 3281XH Numansdorp
Telefoonnummer: 0186651689
Stad: Numansdorp
Route: Hoekstraat 8
Postcode: 3281XH



op zoek naar gerelateerd: Van der Koog Numansdorp, Fietsenwinkel Oud-Beijerland, Klein Tweewielers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter
Klein Tweewielers Klein Tweewielers 286 meter Wij zijn jaren vaste klant bij Klein twee wielers . Vorig jaren 2 gazelle e .bikes ge...
Recensies
Scooter gebracht ivm schade en bezoek schade expert. Schade offerte kost €40 werd mij verteld. Helaas kon de expert op de afgesproken dag niet dus mijn zoon haalt scooter op. Moest voor de offerte €45 afrekenen. Ik kreeg via mail de factuur maar niet de schade offerte. Bij navraag werd er gezegd dat de offerte voor de expert is en niet voor mij? Ik betaal voor de offerte dus ik wil de offerte ook inzien. Uiteindelijk bleek de offerte helemaal niet gemaakt te zijn…. Oftewel betaald voor gebakken lucht. Aangezien de scooter nog een keer terug moest voor bezoek van de expert zou mijn zoon het teveel betaalde bedrag terugkrijgen. Helaas is dit niet gebeurt. Op mail wordt niet gereageerd. Daarnaast kreeg ik de schade offerte toegestuurd waaruit bleek dat er beschadigde delen niet in waren opgenomen, ik heb de medewerker daar zelf op moeten attenderen. Bleek een carter te zijn van €181 welke uiteindelijk is toegevoegd aan de offerte. Geen professioneel bedrijf naar mijn mening.
Ik heb hier mijn scooter voor een onderhoudsbeurt laten doen en een reparatie aan een blokkerende rem. Het hele traject heeft 8 weken geduurd, hoge kosten gehad, niet terugbellen, niet de klant op de hoogte brengen en vooral geen verstand van zaken hebben. De reparatie als onderhoudsbeurt heeft 3 weken geduurd, ipv hun aangeven 1 week. Daarnaast, gaven ze als dealer van dit merk aan de riem vervangen moest worden op basis van aantal km. Dat is alleen niet waar, maar als wel zo was, was enkel een band, niet ook het hele rollersysteem. hierdoor was de reparatie heel duur. Na 3 weken ophalen, hebben ze mijn accu niet goed onderhouden, deze is stuk gegaan tijdens verblijf bij hun. De scooter is weer terug gegaan en de importeur heeft de accu gemaakt onder garantie. Garantie rekenen ze bij de winkel de kosten wel door, zelfs meer dan ze telefonisch aangaven. Na 8 weken mijn scooter terug, en houd in. ik ga wel naar een ander toe, maar deze zaak voor mij niet meer. Je moet overal voor nabellen, zij informeren je niet, bellen je niet terug en hebben voor gezorgd dat ik mijn scooter na een veel te duren reparatie wat niet noodzakelijk blijkt te zijn nog eens 5 weken extra kwijt bent geweest. zelfs een sorry komt er bij hun niet op.
Super fijne zaak met vriendelijk personeel. Heb hier mijn scooter gekocht, nadat er bij mijn scooter een lampje ging branden hebben ze hem helemaal nagekeken en hebben ze er een nieuwe luchtfilter ingezet binnen 2 dagen had ik hem al terug en kon ik hem op komen halen. Echt super service en fijne mensen, ik zal hier bij een eventuele nieuwe aankoop zeker terugkomen!
Beste fietsenwinkel in de Hoeksche Waard. Zowel in Numansdorp als Strijen. Ze nemen de tijd voor je en weten hoe je een derailleur af moeten stellen. Mijn fietsen schakelen vlijmscherp.
Heel vriendelijk personeel.Fijn geholpen.Ruime keuze aan fietsen.
Heb hier m'n bikefit gehad bij Niels. Een stuk fysio eerst en daarna begint het proces van kijken of alle fiets afstelling kloppen bij je lichaam. Ging allemaal vloeiend en met een duidelijke uitleg waarom bepaalde punten belangrijker zijn dan ander. Fijn om te weten dat je met je fiets afstelling in de goede richting zat en dat het nu verder gefinetuned is.
Deskundig, vlotte service en vriendelijk personeel.
Paar weken geleden mijn racefiets gebracht voor een reparatie aan de achteras en een inspectie/vervanging van versleten onderdelen . Inmiddels helemaal super goed weer terug mogen ontvangen. Heel erg blij met de goede service en de prima staat waarin mijn racefiets weer in verkeert ; elke trap is weer raak .Bedankt mannen !
Van der Koog is lid van Bike Totaal, een soort inkooporganisatie. Van der Koog kan wel bijna alles leveren, alleen heeft het eigen assortiment betere prijzen. Ik heb er fietsen gekocht en een scooter voor mijn vrouw. We zijn goed geholpen, de oude fietsen zijn ingeruild. Je kan er ook terecht voor reparatie, ook dat is allemaal goed opgelost, het duurt wel even. We hebben diverse artikelen op gebied van rijwielen e.d. gekocht, maar grote aanbiedingen mag je er niet verwachten. Momenteel fietsen en brommen we nog weinig.
Via de mail en afspraak maken en in de middag konden we langs komen. Nieuwe fiets stond klaar. Service en informatie zijn goed. Ruim aanbod nieuw en 2e hands. Via de site al veel te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid