facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klavertje 4

Klavertje 4

Info

Klavertje 4 in Ravenstein

Geschiedenis

Klavertje 4 is een gezellige woonwinkel voor een sfeervol interieur, gevestigd in een monumentaal pand in het historisch centrum van Ravenstein.
In de winkel vindt u gestoffeerde meubelen, ambachtelijk vervaardigde tafels en kasten in kersen- en eikenhout, in landelijke en klassieke stijl, in mooie antiek kleuren tot de eigentijdse vergrijsde tinten. Alle meubelen worden veelal op maat gemaakt. De fraaie woondecoraties maken alles tot een stijlvolle compositie.

In de stoffenkamer treft u een grote collectie stoffen, welke gestoffeerd kunnen worden op de meubelen of voor de confectie van gordijnen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vouwgordijnen en houten jaloezieën.
Naast onze uitgebreide collectie zijn we u graag van dienst met een persoonlijk interieuradvies om samen met u te komen tot een sfeervol interieur waarin u zich thuis voelt.



"Een gezellige woonwinkel voor een sfeervol interieur, in een monumentaal pand in het historische stadje Ravenstein. U vindt er gestoffeerde zitmeubelen, welke geheel op maat gemaakt kunnen worden, in iedere gewenste stof. Tafels en kasten in stijlvolle en landelijke sfeer. De fraaie woondecoraties en verlichting maken alles tot een passende compositie.Een grote collectie stoffen voor zitmeubelen of voor de confectie van gordijnen of vouwgordijnen. Verder leveren wij houten jaloezieën, shutters en alle overige raamdecoraties. Voor het herstofferen van bestaande meubelen kunt u vertrouwen op het vakmanschap van onze stoffeerders. Lampenkappen in vele modellen en maten worden op maat gemaakt. Persoonlijk advies maakt van je huis een thuis!"
Adres: Landpoortstraat 1, 5371 AZ Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-411145
Stad: Ravenstein
Route: Landpoortstraat 1
Postcode: 5371 AZ


Recensies
Hele mooie winkel, stijlvolle meubels en heel goed advies. Je mag de meubels zelfs thuis bekijken.
Vertaald door Google Zeer mooie winkel in een zeer mooie stad. Goede smaak en selectie voor kwaliteitsmeubels. Roel en het personeel zijn zeer deskundig, letten op detail en zijn buitengewoon vriendelijk. Onze nieuwe bekleding weerspiegelt jarenlange ervaring in combinatie met fijn vakmanschap. Sterk aanbevolen. Origineel Very nice shop in a very nice town. Good taste and selection for quality furniture. Roel and staff are very knowledgeable, pay attention to detail, and are extremely kind. Our new upholstery reflects many years of experience combined with fine craftsmanship. Highly recommended.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Klavertje 4.

Ravenstein meubelwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Landpoortstraat 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Klavertje 4 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Klavertje 4. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Klavertje 4 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bamboe design Bamboe design 595 meter Super service en top kwaliteit van spullen Zijn er erg blij mee Matthijs en Sandra Bi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid