facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bamboe design

Bamboe design

Info

Bamboe Design in Ravenstein: Bamboe meubelen voor binnen en buiten, sfeervolle nature design lampen en (bamboe)accesoires.
Wij zijn op afspraak geopend.

Geschiedenis

Welkom bij Bamboe design, alwaar je je in Oosterse sferen waant. Een zeer fraaie zaak in meubelen en nature design lampen.
Je ziet er zeer speciale meubelen, voor het merendeel vervaardigt van bamboe. Meubels voor de woonkamer, de eetkamer, de slaapkamer, serre- en veranda, mooie lampen van diverse natuurlijke materialen en aparte accessoires.

In november 1997 startte de onderneming, en gaandeweg is de onderneming uitgebreid tot wat het nu is: een allround bedrijf met een groot assortiment bamboe meubelen.

Men kan in de webwinkel een indruk krijgen van het aanbod en op afspraak kunnen de meubels worden bekeken en kan nader ingespeeld worden op individuele behoeften: maatwerk zonder meerprijs!




"Bamboe design is een meubelzaak met exclusieve handgemaakte bamboe meubels voor in huis en voor buiten. Bamboe design verkoopt zithoeken, kasten, eethoeken, slaapkamermeubels en nog vele andere artikelen voor een sfeervolle inrichting. Bamboe design is gevestigd in Ravenstein, vlak bij het centrum en goed bereikbaar zowel met de auto als met de trein. In de zaak in Ravenstein kunt u de meubels zien en ervaren. Wilt u komen kijken? Maak dan een afspraak. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. U bent van harte welkom!"
Adres: De Verver 4, 5371 MZ Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486413779
Stad: Ravenstein
Route: De Verver 4
Postcode: 5371 MZ


Recensies
Super service en top kwaliteit van spullen Zijn er erg blij mee Matthijs en Sandra Bijpost Maastricht
Bestelling geplaatst, snel geleverd en snelle reactie per email.
Ger en Marieke zijn zeer attent, meedenkend en leveren mooie spullen. Zij stonden breed open voor onze mensen en hebben een prachtbed afgeleverd bij ons. Ook fijn dat zij voor alle vragen bereikbaar waren en ons via foto's op de hoogte hielden. Wij zijn heel tevreden!
Prachtige kleding kast gekocht bij Bamboe design. Goede communicatie vooraf. Goede service en uitleg over in elkaar zetten en onderhoud van de kast. Kortom: fijne mensen en heel blij met de kast!
Heb sinds een paar maanden een dressoir en een bed met 2 nachtkastjes. We zijn erg tevreden over de bamboe meubels. De service en de klantvriendelijkheid die je ook krijgt is uitstekend. Ze hebben mooie bamboe spullen.
Heel erg tevreden over de Bambillo hoofdkussens! Slaap er echt al meer dan 3 jaar heerlijk op! Geven een goede ondersteuning. Nooit geen last meer van m'n nek en schouders en word 's morgens lekker uitgerust wakker! Echt een aanrader als je een goed hoofdkussen zoekt!!!
Leuke spullen. Vriendelijke eigenaren. Behulpzaam
Uitstekende service mooie meubels en van goede kwaliteit
Mooie producten, deskundige en vriendelijke medewerkers! Erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bamboe design.

Ravenstein meubelwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. De Verver 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bamboe design adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bamboe design. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bamboe design delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klavertje 4 Klavertje 4 595 meter Hele mooie winkel, stijlvolle meubels en heel goed advies. Je mag de meubels zelfs th...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid