facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klankschaal massage /klank en fantasiereizen

Klankschaal massage /klank en fantasiereizen

Info

klankschalenmassages, ontspanning en meditatietips, gezondheid, aura en chakra's.

Geschiedenis

Bij een klankschalenmassage lig je normaal gekleed op een massagetafel en worden de klankschalen op je lichaam geplaatst. De klankschalen worden behoedzaam aangeslagen, waardoor je de vibraties door je lichaam heen voelt gaan, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Vanuit ontspanning worden vermoeidheid en stress vanzelf losgelaten. Zo zorgt deze diepe ontspanning voor meer evenwicht in je leven.
Klankmassage werd in oeroude geneeswijzen al toegepast. Bekend is dat het reeds ca. 5000 jaren geleden in India en Nepal werd gebruikt in de Indiase geneeskunst (Ayurveda). Uit deze bijna vergeten traditie heeft Peter Hess, pedagoog en ingenieur in de technische natuurwetenschappen, de huidige methode voor klankmassage ontwikkeld. Mijn klankmassages geef ik volgens de methode van Peter Hess.



Wat doet het met je?

klankschalenDe massage is vooral gericht op het lostrillen van spanningen in het lichaam. Het zorgt voor een betere doorbloeding en het kan een goede uitwerking hebben op slaapstoornissen. Je kunt vooraf eventuele klachten bespreken met de masseur; die dan meer gericht op specifieke plaatsen van het lichaam de behandeling kan doen. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je lichaam. Het luisteren naar de wegstervende tonen brengen je in het Hier en Nu. Daardoor kan de klankbehandeling heel gemakkelijk een meditatieve staat teweeg brengen. Aandacht voor jezelf is onmisbaar om in balans te blijven.

Speciale klankschalen

Voor de massage worden de speciale Peter Hess® klankschalen gebruikt. Deze bestaan uit 12 waardevolle metalen, in tegenstelling tot gewone klankschalen. De klankschalen zijn op traditionele wijze, speciaal voor Peter Hess in Nepal gemaakt. Ze zijn verschillend van grootte en iedere schaal heeft zijn eigen unieke klank. Door de vibraties van deze unieke klankschalen kunnen spanningen nog beter losgemaakt worden.

Afspraak maken:

De massage duurt 60 minuten en de bijdrage is € 35,-
De klankschalen-massage wordt bij mij thuis gegeven je kunt opgeven door te bellen of via contact te reageren.

Klank-MasseurBianca Jans

Bianca ,Jaren geleden werd ik uitgenodigd om eens mee te maken hoe klankschalen klinken. Onmiddellijk werd ik geraakt door de prachtige klanken.
Ik kwam vervolgens in contact met de opleiding Klankschalen Behandeling volgens de methode van Peter Hess. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Nederlandse Peter Hess® Academie voor klankmassage therapie in Grollo Het is iedere keer weer opvallend hoe gemakkelijk iemand in de ontspanning komt door een klankmassage.”


Adres: Siebengewaldseweg 39, 5854PA Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 06-48690074
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Siebengewaldseweg 39
Postcode: 5854PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk-Helen Natuurlijk-Helen 767 meter Waarom zou ik voor jou van betekenis kunnen zijn? Met mijn holistische en energetisc...
Gaia, Praktijk voor Kinesiologie Gaia, Praktijk voor Kinesiologie 774 meter Gaia, Praktijk voor Kinesiologie en Voetreflexplus i.o.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid