facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gaia, Praktijk voor Kinesiologie

Gaia, Praktijk voor Kinesiologie

Info

Gaia, Praktijk voor Kinesiologie en Voetreflexplus i.o.

Geschiedenis

Kinesiologie is een natuurlijke, holistische methode gebaseerd op kennis van de moderne Westerse technieken en die van de Oosterse geneeskunde.
Kinesiologie kan goed samengaan met andere geneeswijzen, regulier of alternatief en behoort daardoor tot de complementaire (aanvullende) geneeswijzen.

Kinesiologie werkt niet allen goed bij volwassenen maar ook erg goed bij kinderen (denk aan leren, concentreren, zelfvertrouwen, etc).
Kinesiologie vervangt nooit de reguliere medische zorg.

Ik behandel overdag en ‘s avonds. Een afspraak maken kan via de mail of telefonisch. Ben ik aan het behandelen dan spreek gerust de voice-mail in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.



"Kinesiologie en Voetreflexplus zijn natuurlijke, holistische methoden gebaseerd op kennis van de moderne Westerse technieken en die van de Oosterse geneeskunde.Beide geneeswijzen kunnen goed samengaan met andere geneeswijzen, regulier of alternatief en behoort daardoor tot de complementaire aanvullende geneeswijzen.Kinesiologie en voetreflexplus werkt niet alleen goed bij volwassenen maar ook erg goed bij kinderen denk aan leren, concentreren, zelfvertrouwen, etc.Kinesiologie vervangt nooit de reguliere medische zorg.Een afspraak maken kan via de mail of telefonisch. Ben ik aan het behandelen dan spreek gerust de voice-mail in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op."
Adres: Wezelstraat 19, 5854 JA Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: +31683540551
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Wezelstraat 19
Postcode: 5854 JA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk-Helen Natuurlijk-Helen 157 meter Waarom zou ik voor jou van betekenis kunnen zijn? Met mijn holistische en energetisc...
Klankschaal massage /klank en fantasiereizen Klankschaal massage /klank en fantasiereizen 774 meter klankschalenmassages, ontspanning en meditatietips, gezondheid, aura en chakra's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid