facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klankontspanning & Mindfulness

Info

Ontspanning maakt de weg vrij voor persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en heling

Geschiedenis

KLANKMASSAGE is een diep werkende ontspanningsmethode voor lichaam, geest en ziel. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten. Laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen, dan ontstaan er golfjes, die zich over het hele water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 80% uit water bestaat. Al na enkele behandelingen volgt een complete lichaamsontspanning en een intensiever lichaamsbewustzijn.


MINDFULNESS is een training in aandacht. Vaak zijn we met onze gedachten nog bezig met wat er in het verleden gebeurd is, of wat er in de toekomst allemaal zou kunnen gebeuren. Het "hier en nu" is de plek waar je wat mee kunt, want daar ben je. Aanwezig zijn in het moment en opmerkzaam zijn zonder direct een oordeel te hebben over wat je ziet of voelt. En soms is het beter om situaties te accepteren die onveranderlijk zijn, in plaats van er tegen te blijven vechten.

Mindfulness geeft je handvatten om anders om te gaan met bijv:

- stress
- burn-out
- pijnklachten
- somberheid
- vermoeidheid
- angstgevoelens
- slaapproblemen
- grenzen aangeven


KLANFFULNESS is een combinatie van klankspelen en mindfulness waarbij het waarnemen centraal staat. De beleving van klank in spelvorm maakt kinderen nieuwsgierig. Ze staan open om iets nieuws te leren. Een uniek programma ter bevordering van de concentratie, samenwerking en zelfvertrouwen.

Adres: Schoolstraat 17, 9461 AA Gieten Gieten
Telefoonnummer: 0645343189
Stad: Gieten
Route: Schoolstraat 17
Postcode: 9461 AA Gieten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Health - Helen met Alternatieve Therapie Health - Helen met Alternatieve Therapie 2 km HEALTH - Helen met Alternatieve Therapie: Voor transformeren van psychosomatische kla...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid