facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health - Helen met Alternatieve Therapie

Health - Helen met Alternatieve Therapie

Info

HEALTH - Helen met Alternatieve Therapie: Voor transformeren van psychosomatische klachten door Paranormale behandelingen en Spirituele trance-sessies. Gespecialiseerd in verbindingen met de Zielenwereld.

Geschiedenis

HEALTH - Helen met Alternatieve Therapie is een praktijk voor Paranormale geneeswijze en Spirituele regressie -en reïncarnatie therapie.
Geschikt voor klachten waarvoor geen medische oorzaak kan worden gevonden, het re-activeren van het spirituele bewustzijn, het opsporen en helen van trauma's uit de (vroege) kindertijd, baarmoeder en vorige levens, het begrijpen en transformeren van ongewenste reacties, het vinden van antwoorden op levensvragen en het beleven van onze connectie met de Zielenwereld.

Adres: De Zaalsteden 17, 9461 CR Gieten
Telefoonnummer: 06 46437560
Stad: Gieten
Route: De Zaalsteden 17
Postcode: 9461 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klankontspanning & Mindfulness Klankontspanning & Mindfulness 2 km Ontspanning maakt de weg vrij voor persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en hel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid