facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KingThai

KingThai
"Dankzij King Thai kun je authentiek Thais eten in Eindhoven. In ons moderne maar gezellige restaurant net buiten het centrum van Eindhoven eet je als een koningin tegen een verrassend scherpe prijs."
Adres: Sint Bonifaciuslaan 7 , Eindhoven 5643 NA, NL
Telefoonnummer: 040 737 0207
Stad: Eindhoven
Route: Sint Bonifaciuslaan 7
Postcode: 5643 NA


Openingstijden

Woensdag: 16:30-23:00
Donderdag: 16:30-23:00
Vrijdag: 16:30-23:00
Zaterdag: 16:30-23:00
Zondag: 16:30-23:00


op zoek naar gerelateerd: Sala Thai Eindhoven, Thai Eindhoven centrum, Thais restaurant in de buurt, Beste Thaise restaurant Nederland, Chang Thai Eindhoven, Leenderweg 109 Eindhoven, Thai restaurant Helmond, Restaurant Leenderweg Eindhoven
Recensies
Het eten was erg lekker en authentiek pittig. Gelukkig niet aangepast aan de westerse smaak. De crying tiger is echt een aanrader. Soepen zijn zeer goed gevuld in tegenstelling tot vele andere Thaise restaurants. De opmaak zag er ook zeer goed uit in plaats van alles in de bekende witte afhaalbakken zoals bij de Chinees.
Heerlijk gegeten, erg goede suggesties van de serveerster. Ben je in de buurt dan is dit het bezoeken meer dan waard.
Weer heerlijk gegeten bij King Thai. Fijn restaurant, waar je heel vriendelijk en goed geholpen wordt. Het eten is echt heerlijk. Je proeft dat t met liefde en oprechte aandacht wordt bereid. De kwaliteit is dan ook gewoon heel goed te noemen. En dat alles voor een heel redelijke prijs. Fijne avond gehad, dank King Thai. Kortom,...ik ben hier al vaker geweest en zal hier zeker ook nog vaker komen.
16-08-22 gegeten bij King Thai in Eindhoven. We zijn daar vroeger vaker geweest, was heerlijk gekruid eten. Nu is het een groot verschil. We hebben o.a pittige kipfilet met Thaise basilicum besteld. Je proefde helemaal geen basilicum, ook andere Thaise kruiden niet. Het gerecht zat vol met grof gehakte bos ui en sjalot en was vrij zout. Ook gewokte groenten in oestersaus was niet speciaal en ook erg zout. Koriander werd ook niet gebruikt, en dat is een must in een Thaise keuken. Heel erg teleurstellend. We zijn met z'n tweeën €105 lichter geworden en hadden net zo makkelijk naar de Chinees kunnen gaan dan was veel goedkoper geweest. We komen daar nooit meer terug en raden het zeker af! Het is helaas niet authentiek Thais zoals ze dat beweren. We zijn heel vaak naar Thailand geweest dus weten hoe Thaise keuken moet smakken. Vroeger was dat wel echt Thais restaurant maar helaas nu niet meer.
Mooi interieur, goede service en lekker eten. Dikke primaEten: 4/5
Heerlijk gegeten. Voldoende keuzes op het menu. De kip was wat droog. Dat was jammer. Maar verder alles lekker. De zenuwachtig knipperende lampjes voor het raam kerstversiering waren niet prettig, maar zelfs daar wen je op een gegeven moment aan...Eten: 4/5
Erg lekker Thai eten. Naast de losse gerechten op de kaart kan je ook kiezen voor een van de uitgebreide menu's. Let wel op het aantal pepertjes wat bij de gerechten staat want vanaf drie pepertjes is het voor de gemiddelde Nederlander toch wel behoorlijk pittig. Vriendelijke bediening. Wij moesten deze keer wel iets langer wachten op het hoofdgerecht vanwege drukte en onderbezetting in de keuken. Restaurant is goed bereikbaar met de auto. Het is gelukkig nog gratis parkeren in de straat.
Afgelopen donderdag in een gezelschap van totaal 3 mensen gegeten bij King Thai. Normaal zweer ik bij Spice Up, maar een verandering van smaak is ook goed. Leuke sfeer, geen cafetariainrichting maar eetcafe-achtig. Voorgerecht was goed, we hadden thaise dimsum, viskoekjes en sate. Allemaal ruime porties, dit helaas in tegenstelling tot andere thaise restaurants. Hoofdgerechten waren ook erg smaakvol, alleen de pad thai kai vond ik lekkerder bij Spice Up, maar nog steeds een goede 7. Bediening van de blonde jongedame was ook hartelijk en humorvol. Enig minpuntje was de discussie met de eigenaaresse over de extra rijst van 3.50. Er werd 1 kommetje rijst geserveerd voor twee personen. Dit is bij lange na niet genoeg. In Azie is het gebruikelijk dat er bij iedere maaltijd er voldoende rijst wordt geserveerd. Dan is het niet netjes om 3.50 te vragen voor te weinig rijst. Alhoewel we van mening verschilden, hebben we toch na een humorvol gesprek de zaak verlaten. Ik kom zeker terug!
Onze eerste ervaring met King Thai. En die was reuze positief. Vriendelijke bediening en heerlijke gerechten! Wij gaan zeker hier vaker komen.
Super, eten is heerlijk en bediening vriendelijk. Enige kleine verbeterpuntje is dat op de menukaart wat uitgebreider omschreven zou mogen worden welke groenten er bij welke gerechten geserveerd worden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KingThai.

Eindhoven thais

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Bonifaciuslaan 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. KingThai adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KingThai. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KingThai delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chang Thai Chang Thai 794 meter We hebben hier met 5 personen gegeten. Het personeel is erg vriendelijk en het eten w...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid