facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chang Thai

Info

ONTDEK DE AUTHENTIEKE THAISE KEUKEN

Geschiedenis

Bijzonder aan de Thaise keuken is dat een maaltijd, naast het feit dat het allemaal zo licht en vers is, erg geraffineerd en verfijnd smaakt. De kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers in de Thaise keuken. Wanneer U in de menukaart kijkt speelt de keuze m.b.t. verschillende soorten kruiden een grote rol.

Een Thaise maaltijd bestaat zelden uit één gerecht. Juist de variatie aan smaken moet goed aan bod komen.


Het Thaise woord voor eten is "kin khao", ofwel "rijst eten." Dit geeft al aan hoe belangrijk rijst wel is voor de Thai. Onze gerechten worden dan ook steeds geserveerd met gestoomde Thaise rijst.

De Thaise curry onderscheidt zich van andere curries door zijn ingrediënten. In plaats van gemalen of gestampte droge kruiden wordt er in belangrijke mate gebruik gemaakt van verse kruiden. Een eenvoudige Thaise currypasta bestaat uit gedroogde pepers, sjalotten en garnalenpasta. Aan meer gevarieerde currypasta's kunnen bv. ook knoflook, wortel van koriander, laos, citroengras en/of limoensap worden toegevoegd.

Door het gebruik van verse kruiden ervaar je de pittigheid van een Thaise curry kortstondig maar hevig, terwijl de scherpe smaak van curries uit andere landen vaak veel langer doorwerkt.

Smakelijk eten!



"Welkom bij Chang Thai restaurant. Authentiek Thais eten in Eindhoven sinds 2006."
Adres: Leenderweg 42 , Eindhoven 5615 AA, NL
Telefoonnummer: 040 211 5520
ln.iahtgnahc@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Leenderweg 42
Postcode: 5615 AA


Openingstijden

Maandag: 17:00-21:00
Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 17:00-21:00
Zaterdag: 17:00-21:00
Zondag: 17:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: chang thai groningen, chang thai bistro groningen, chang thai eindhoven, chang thai groningen iens, chang thai bistro, chang thai menu, chang thai thuisbezorgd, chang thai restaurant
Recensies
We hebben hier met 5 personen gegeten. Het personeel is erg vriendelijk en het eten was geweldig. Je hoort aan de vrolijke geluiden uit de keuken dat het met passie en liefde bereid wordt. We hebben zelf wat verschillende gerechten samengesteld. Alle gerechten waren erg lekker. De porties zijn groot. Een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Wij hadden ook voorgerechtjes, waardoor we de hoofdgerechten niet helemaal op hebben gekregen. Het personeel vertelde dat er een nieuwe kok werkt, die krijgt echt onze complimenten!!
zojuist hier gegeten.. nog nooit thais gegeten maar was ontzettend lekker! Vriendelijke bediening.. wij vinden het een aanrader...
Had nog niet vaak Thais gegeten dus kan niet zeggen of het goed is naar Thaise maatstaven. Het was wel lekker van smaak en behoorlijk verschillend van smaak qua gerecht. Niet zoals bij de Chinees waar veel naar Oestersaus smaakt.
Echt lekker thais eten vooral fijngesneden biefstuk met basilicum is mijn favoriete eten
Moederdag-maaltijd was met 3 grote bakken witte rijst en niet te veel andere gerechten. Liever de balans wat anders gezien. De groene curry was veel te zoet. De dorado-vis was wel authentiek Thais en erg goed. Voor wat je krijgt erg duur.
Het eten is goed en lekker maar bestellen via hun app is duurder dan bestellen via Deliveroo. Via de app moet ik minimaal voor €25 bestellen, terwijl ik op 6 min fietsafstand woon. Heb nu ook nog korting via Deliveroo.
Ik begrijp sommige van de reviews hier niet, gelukkig had ik ze niet gelezen, anders dan waren we misschien deze parel niet tegengekomen. Nu 2x hier gegeten, de eerste keer omdat we het zagen vanaf het parkeerterrein aan de overkant en dat was meer dan voldoende reden om terug te komen. Met z'n vijfen allemaal verschillende hoofdgerechten besteld en onderling gedeeld. Heerlijk, vers, goed bereid, en erg lekker met veel variatie en niet dat alles naar kokos smaakt zoals bij veel andere Thai's. Ook vriendelijke en attente bediening. Het interieur is jaren '80/'90 maar ziet er verder onderhouden uit, het heeft ons niet gestoord; we gaan hier vaker terugkomen!
Een zeer onaangename ervaring. Het eten was heerlijk. Zo eerlijk als wij zijn gunnen we dan uiteraard ook een fooi. Bij thuiskomst bleek er namelijk een verrassing te zijn. We hadden heerlijk gegeten, maar kregen niet alles op. Het eten is vervolgens ingepakt. Er is ons toen gevraagd, ik citeer, "willen jullie een bakje gebakken rijst"? Dat vonden wij prima. We gingen naar huis en ik pakte het eten uit. Wat bleek? We hebben €4,50 voor een "gratis" bakje betaald.
We hebben met ons gezin hier heel lekker gegeten. Ze hebben een uitgebreide menu. Ik had een krokant gebakken hele dorade vis in knoflook/peper saus genomen. Erg lekker. Behalve het eten was de Thaise wijn ook lekker. En een hele vriendelijk bediening. Het te veel aan eten werd netjes ingepakt met extra rijst en bestek. Een geweldig avond gehad, dank u wel.
Goed gegeten, lekker eten alleen moeilijk te communiceren met het personeel, hierdoor kregen we dingen niet die we wel besteld hadden, uiteindelijk alles zeer vriendelijk opgelost en alsnog alles gekregen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chang Thai.

Eindhoven thais

openingstijden, locatie, vervoer. Leenderweg 42 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chang Thai adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chang Thai. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chang Thai delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KingThai KingThai 794 meter Het eten was erg lekker en authentiek pittig. Gelukkig niet aangepast aan de westerse...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid