facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindertolk Ingrid van Kollenburg

Kindertolk Ingrid van Kollenburg

Info

Ik vertaal het gedrag of zorg die een ouder rondom om het kind heeft. Hierdoor kan het gedrag of de zorg snel en effectief verdwijnen.





"Mis jij de harmonie in jouw gezin? Wil jij weten wat jouw kind wil zeggen met zijn of haar gedrag/klacht? Kan jij er zelf geen vinger op leggen en weet jij geen raad meer?Is het antwoord op minstens een van deze vragen "Ja"?Dan is ben je op het juiste adres. Kindertolken is de meest hedendaagse, alternatieve en holistische geneeswijze voor ouders die zorgen of problemen hebben rondom het gedrag of de klachten van hun kind.Zonder jouw kind te belasten heb je in 3 sessies snel, effectief en langdurig resultaat!Ik ga samen met jou de diepte in, aan de hand van vragen en mijn intuïtie maak ik een op maat geschreven vertaling waarin jij wordt geraakt en alle kwartjes zullen vallen."
Adres: Spoordonkseweg 32, 5688 KD Oirschot
Telefoonnummer: 0619020121
Stad: Oirschot
Route: Spoordonkseweg 32
Postcode: 5688 KD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JA sessies JA sessies 888 meter Opstellingen in beeld is een combinatie tussen systemische opstellingen en kunstzinni...
Recensies
Ik ben erg dankbaar dat Ingrid op mijn pad is gekomen. Ze heeft me heel prettig geholpen. Ingrid neemt alle tijd voor je en is altijd bereikbaar bij verdere vragen. Ik vond het erg lastig om met mijn oudste zoon 4 jaar te communiceren, geduldig te blijven en met een open blik naar hem te blijven kijken. De spiegel die Ingrid continu voorhield tijdens het proces was confronterend, maar heeft wel geleid tot een betere band met mijn zoon en het gezondheidsprobleem wat hij had is verholpen. Ik durf met volle zekerheid te zeggen dat de aanpak van Ingrid hier aan bij heeft gedragen. Ik raad Ingrid dan ook ten zeerste aan!
Ingrid is een super lieve vrouw, die goed naar je situatie luistert. Door alleen jouw verhaal aan te horen kan ze je handvaten geven waar je mee aan de slag kan gaan. Ze geeft tips die eigenlijk heel simpel zijn maar voor inzicht kunnen zorgen!
Wat een inzicht heb ik gekregen waardoor ik nu op een andere wijze naar mijn kinderen kijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid