facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JA sessies

JA sessies

Info

Opstellingen in beeld is een combinatie tussen systemische opstellingen en kunstzinnige coaching.

Geschiedenis

JA! sessies is een samenwerking tussen systemisch opsteller Josselien van Grootel en kunstzinnig dynamisch coach Angelique Desiree van Grootel. (twee zussen dus ;-) )

Via systemisch werk kun je inzicht krijgen in dynamieken en patronen die zich in systemen voltrekken. Een systeem is bijvoorbeeld een familie, een relatie, een afdeling, een school, maar kan ook intern afspelen, bijvoorbeeld jouw verlangen, belemmeringen en doelen.
Tijdens creatieve opstellingsworkshops wordt het systeem onderzocht en wordt er vormgegeven aan de inzichten die ontstaan.

Via kunstzinnige coaching ga je nog verder de verdieping in en maak je een tastbaar en zichtbaar werk, wat enerzijds dient als reminder en tegelijk zorgt voor verankering van de inzichten in je lijf en bewustzijn.

Creatieve opstellingsworkshops worden verzorgd in het atelier van Angelique of worden georganiseerd op locatie.
Bel voor meer informatie naar: 0624860006

Adres: Heistraat 22a, 5688 EL Oirschot
Stad: Oirschot
Route: Heistraat 22a
Postcode: 5688 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindertolk Ingrid van Kollenburg Kindertolk Ingrid van Kollenburg 888 meter Ik ben erg dankbaar dat Ingrid op mijn pad is gekomen. Ze heeft me heel prettig gehol...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid