facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang Beestenboel

Kinderopvang Beestenboel

Info

Kinderopvang 'Beestenboel' staat voor kleinschalige kinderopvang waarbij het buitenleven centraal staat.

Geschiedenis

In een landelijke, huiselijke maar professionele omgeving worden kinderen op een kleinschalige wijze opgevangen. Hierdoor is er alle ruimte voor de ontwikkeling van de kinderen, onder andere door het geven van persoonlijke aandacht.

Door de landelijke ligging van 'Beestenboel Gaanderen' hebben kinderen bij mij de ruimte, de ruimte om zich te ontwikkelen, veilig te voelen maar ook volop de ruimte om buiten te spelen en te ontdekken.

Naast een speelweide van ruim duizend vierkante meter met daarin een trampoline, schommel, zandbak en glijbaan is er een dierenwijde met schapen en kippen waar ik samen met de kindjes voor zorg. Iedere dag samen de schapen voeren en knuffelen, de kippen voeren en eieren rapen zijn zomaar een aantal onderdelen van het dagelijkse programma.

Bent u op zoek naar opvang voor u kindje(s) in een huiselijke maar professionele omgeving? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Kijk vooral rond op deze website en neem contact met me op als u vragen heeft. Uiteraard staat de koffie voor u klaar wanneer u persoonlijk kennis wil komen maken en een kijkje wil nemen!



"BSO Harlekijn is een 4+ BSO en hier kan en mag bijna alles. Want BSO-tijd is vrije tijd. Bijvoorbeeld buiten spelen op ons eigen speelplein met de waterpomp en watergeul of met de skelter of skeelers naar de speelpleinen van de naastgelegen basisscholen Wis en Wierig en Gaanderwijs. Onze locatie ligt midden in een groene bosrijke omgeving, omringd door de Gaanderense sportvelden. Bij BSO Harlekijn is er altijd een uitdagend activiteitenaanbod. Creatief bezig zijn in het atelier of een potje tafelvoetbal, maar ook een film kijken of een potje gamen op de computers en de spelcomputer is mogelijkheid voor. Kinderen komen met geweldige ideeën en samen kijken we wat kan."
Adres: Kerkstraat 45a, 7011 CK Gaanderen
Telefoonnummer: 06-23962017
Stad: Gaanderen
Route: Kerkstraat 45a
Postcode: 7011 CK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KDV Tovertuin & BSO Harlekijn & BSO Troubadour & POV Kruimeltje KDV Tovertuin & BSO Harlekijn & BSO Troubado... 646 meter Kinderdagverblijf Tovertuin, BSO Harlekijn, BSO Troubadour en POV Kruimeltje: Profess...
Kleurigkind Kleurigkind 712 meter Natuurlijke gastouderopvang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid