facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KDV Tovertuin & BSO Harlekijn & BSO Troubadour & POV Kruimeltje

KDV Tovertuin & BSO Harlekijn & BSO Troubadour & POV Kruimeltje

Info

Kinderdagverblijf Tovertuin, BSO Harlekijn, BSO Troubadour en POV Kruimeltje: Professionele kinderopvang in Gaanderen die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Tovertuin en Peuteropvang Kruimeltje in Gaanderen zijn plekken vol aandacht voor kinderen. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat niet alleen uw kind, maar ook uzelf zich bij ons prettig voelt.

Buitenschoolse Opvang Harlekijn en Buitenschoolse opvang Troubadour in Gaanderen organiseren voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Adres: Pelgrimstraat 59-D, 7011 BJ Gaanderen
Stad: Gaanderen
Route: Pelgrimstraat 59-D
Postcode: 7011 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleurigkind Kleurigkind 173 meter Natuurlijke gastouderopvang
Kinderopvang Beestenboel Kinderopvang Beestenboel 646 meter Kinderopvang 'Beestenboel' staat voor kleinschalige kinderopvang waarbij het buitenle...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid