facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderkliniek Tandinzicht De Bilt

Kinderkliniek Tandinzicht De Bilt

Info

kindertandarts



"Kinderkliniek TandInZicht helpt kinderkiespijn de wereld uit!Een multidisciplinair enthousiast team die kinderen uit heel Nederland helpt met het gebit, poetsen, en gedrag.Wij garanderen dat kinderen met pijn dezelfde dag nog, of uiterlijk de eerstvolgende werkdag nog gezien kunnen worden."
Adres: Kerksteeg 1, 3515 VC De Bilt
Telefoonnummer: 0302200350
Stad: De Bilt
Route: Kerksteeg 1
Postcode: 3515 VC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandinzicht Harlingen, Tandarts Bilthoven, Tandarts De Bilt, TandInZicht verwijzen, Kindertandarts narcose, Speciale kindertandarts, Kinderkliniek Almere, Arie Riem tandarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk het oude dorp Tandartspraktijk het oude dorp 82 meter Het zegt iets over de focus en patiënt vriendelijkheid wanneer je van de receptionist...
Mondzorg De Bilt Mondzorg De Bilt 251 meter Een hele goede tandarts met veel geduld en ze stelt je op je gemak.
Dental Management Game Dental Management Game 371 meter De Dental Management Game is een spel dat sinds 1997 met laatstejaars studenten van d...
Recensies
Onze oudste moest helaas rond 3jarige leeftijd hier al een flinke behandeling ondergaan en komt sindsdien regelmatig terug. Zeer capabel wat ons als ouders rust en vertrouwen geeft. Gister viel onze middelste op haar voortanden en lukte door haar angst het trekken niet in het ziekenhuis. Ze wilden niet verwijzen en onze eigen tandarts was afwezig. Toch gebeld met de kliniek en zonder verwijzing mochten we langs komen. Wat een opluchting: zorg voorop in plaats van regeltjes. Paulien hield perfect balans tussen geduld en doorzetten bij onze dochter. Niets dan lof!
Vanuit een kindertandarts in Hengelo doorgestuurd naar Tandinzicht. We moesten vanuit Enschede 2 keer naar de Bilt. Maar het was het meer dan waard. We zijn heel goed geholpen. Ze zijn allemaal erg lief. Doordat mijn dochter een behandeling onder narcose heeft gehad, is ze absoluut niet bang voor de tandarts. Hier ben ik erg blij mee. Ik zal iedereen tandinzicht aanraden.
We zijn voor onze beide dochters naar Tandinzicht doorverwezen. Bij de oudste omdat er een tand moest worden getrokken en voorkomen moest worden dat ze bang zou worden voor haar eigen tandarts en de jongste omdat ze de tandarts spannend vind. Ik vind het fantastisch om met de kinderen bij Tandinzicht langs te gaan, de kinderen worden meer aangesproken dan ikzelf, voor hun heel prettig, alles wordt heel rustig en fijn uitgelegd en stap voor stap worden ze vertrouwd gemaakt met de tandarts. Het tandtrekken ging met een klein roesje waardoor ze er alleen maar goede herinneringen aan heeft overgehouden, helemaal super!
IK RAAD TANDINZICHT AF! Mijn zoon heeft hier zilverkiesjes gekregen en een paar maanden later zijn ze allemaal gaan ontsteken. Het allerergste zegt tand inzicht dat ze mij niet verder willen helpen omdat het dossier gesloten is. In november waren we voor het laatst geweest nou heb ik een zoontje met pijn en trauma! Hij heeft nu twee onderste kiezen eruit moeten halen. Ik raad de ZILVERKIEZEN af omdat ik NIET ben geïnformeerd dat het alsnog kan gaan ROTTEN! Door jullie heeft mijn zoontje zijn twee kiezen kwijt geraakt. En ik wordt gewoon achter aan de rij gezet wachtlijst mocht ik geholpen willen worden! BIZAR!
Ik heb de afgelopen tijd helaas geen leuke contacten mogen hebben bij Tandinzicht. Dinsdag 29 november 2022 om 13:30 had mijn dochter een afspraak bij Tandinzicht. De tandarts die haar die dag heeft geholpen was zeer onvriendelijk tegenover mij moeder. Als ouder zit ik er niet op te wachten dat de tandarts van mijn kind met grote beschuldigende ogen mij bekijkt en met haar woorden mij neerzet als een ouder die niets geeft om het gebit van haar kind. Het is dan ook absoluut niet de taak van een tandarts om een ouder zo slecht te laten voelen. Als moeder zag ik er de laatste tijd heel erg tegenop om naar Tandinzicht te komen, omdat de manier waarop sommige tandartsen mij hebben aangesproken niet fijn is geweest. De afspraak op 29 november 2022 was de druppel die de emmer deed overlopen. Vandaag moest ik de afspraak van mijn dochter afzeggen, omdat haar vader vandaag zo ziek is geworden dat Zehra niet naar de afspraak gebracht kon worden. De assistente aan de telefoon spreekt mij met een zeer onvriendelijke toon erop aan dat ik dit eerder had moeten melden. Wilt u mij dan vertellen hoe ik dit eerder had kunnen melden? Hoe had ik eerder dan ik had gebeld kunnen weten dat mijn man vanochtend ziek zou worden? Denkt uw assistent dat ik het leuk vind om een afspraak af te moeten zeggen? Door het gebrek aan communicatieve vaardigheden van sommige van personeelsleden van Tandinzicht heb ik ervoor gekozen om mijn dochter uit te schrijven bij Tandinzicht. M
Aardige mensen heel kalm en relaxed met uit leggen wat ze doen en hoe en waarom en tussendoor vraagt de tandarts naar leuke momenten die je mee maakt om je gerust te stellen en vertrouwen te krijgen.
Ontzettend blij en tevreden met onze tandarts Fieke en haar lieve assistent van vandaag. Wat stellen ze ons gerust en wat zijn ze leuk en vriendelijk. Dat maakte het een stuk gemakkelijker voor onze zoon Joshua. Bedankt voor de rust en expertise, toelichting op alles etc. Heel fijn!
10 punten! We kwamen voor een narcose behandeling met onze zoon. Van a tot z super netjes, overal wordt over nagedacht. Er wordt goed gecommuniceerd met de ouders. Leuke omgang met het kind.
Vandaag werd mijn vrouw gebeld omdat ze de afspraak had geannuleerd bij de tandarts ruim 5 weken van te voren. De receptioniste was zo asociaal ze bleef maar vragen stellen waarom de afspraak geannuleerd werd het leek alsof ze mijn vrouw niet wilde geloven ze kan beter bij de politie bureau werken.Mijn vrouw vertelde haar dat ze paar dagen terug had gebeld omdat er bloed uit de tanden van onze zoon kwam en dat de receptioniste pas een afspraak na 5 weken kon maken en dat we pas een afspraak kregen als het om spoed ging. Als moeder zijnde ben je bezorgd als het om je kind gaat. Vervolgens heeft mijn vrouw een afspraak gemaakt bij onze eigen tandarts om dit na te laten kijken. We konden gelijk geholpen worden terwijl ze bij tandinzicht alleen willen helpen als het om spoed gaat. Mijn Vrouw heeft gezegd dat ze het niet normaal vindt dat zo ze benaderd werd. De receptioniste deed alsof haar neus bloedde. Zonder enige pardon heeft ze onze zoon uitgechreven.
Vanmorgen met onze dochter van vier jaar bij Tandinzicht geweest. Er zouden twee kiezen getrokken worden en twee gaatjes gevuld. We vonden het verschrikkelijk dat dit moest gebeuren. Maar onze oprechte complimenten naar tandarts Paulien en haar assistente. Door continu te blijven communiceren met onze dochter heeft zij en dus wij als ouder ook zich op haar gemak gevoeld en konden de kiezen getrokken worden zo'n roesje of narcose. Wij staan er van versteld hoe goed en netjes dit is gedaan er werd heel veel tijd voor ons genomen. Alles is in duidelijk overleg gegaan. Dankjewel voor de meer dan goede zorgen voor onze dochter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid