facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Management Game

Dental Management Game

Info

De Dental Management Game is een spel dat sinds 1997 met laatstejaars studenten van de opleiding tandheelkunde wordt gespeeld op de universiteiten van Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

Geschiedenis

Het Dental Management Game is een kennisspel. Sinds 1997 spelen wij dit spel met laatstejaars tandheelkundestudenten op de universiteiten van Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

Wat kun je verwachten?
Het spel verschaft je inzicht in de keuzes die je moet gaan maken als je na je studie aan de slag gaat als tandarts en later als je een eigen praktijk wilt gaan starten dan wel over nemen. Na je afstuderen ben je nameliljk niet alleen een deskundige tandarts. Je wordt ook een zelfstandig ondernemer. Je krijgt dan te maken met management, verzekeringen, contracten, vestigingseisen, materiaalkeuzes, automatisering, pensioenvoorzieningen, belastingen enzovoort. Wij geven je de mogelijkheid om je daar nu al in te verdiepen op een manier die de moeite waard is!

Hoe werkt het?
In kleine groepjes werken we in 6 avonden aan een ondernemingsplan. Dit plan ga je maken op basis van een casus die wij hebben gemaakt. Alle aspecten die bij zelfstandig werken en een eigen onderneming van belang zijn, zijn daarin verwerkt. Iedere speelavond word je in contact gebracht met één of meerdere van de adviserende bedrijven. Zo ga je bij de bank langs voor je financiële vragen en bij een financiëel adviseur voor algemene begeleiding en advies. Er is ook een equipment adviseur en een automatiseerder, die je alles kunnen uitleggen over praktijkinrichting en praktijkautomatisering. Vervolgens krijg je naar aanleiding van jouw wensen binnen de opdracht offertes van alle partijen.

Win een prijs voor het beste ondernemingsplan!
Het plan wordt beoordeeld door de aanwezige deskundigen volgens van tevoren vastgestelde criteria. De winnende groep ontvangt een prijs.

Meedoen!
Aanmelden kan weer vanaf eind september 2014 en gebeurt op volgorde van binnenkomst. Er zijn 45 plaatsen per universiteit.

Adres: Wilhelminalaan 1, 3732 GJ De Bilt
Telefoonnummer: 06-28181480
Stad: De Bilt
Route: Wilhelminalaan 1
Postcode: 3732 GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mondzorg De Bilt Mondzorg De Bilt 286 meter Een hele goede tandarts met veel geduld en ze stelt je op je gemak.
Kinderkliniek Tandinzicht De Bilt Kinderkliniek Tandinzicht De Bilt 371 meter Onze oudste moest helaas rond 3jarige leeftijd hier al een flinke behandeling onderga...
Tandartspraktijk het oude dorp Tandartspraktijk het oude dorp 384 meter Het zegt iets over de focus en patiënt vriendelijkheid wanneer je van de receptionist...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid