facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kindercoach-annelies

Kindercoach-annelies

Info

Mijn doel is om kinderen te helpen hun eigen problemen op te lossen! Door een aantal coach gesprekken leren ze zelf oplossingen te vinden voor hun probleem!



"Coachpraktijk Annelies is gespecialiseerd in kindercoaching en volwassencoaching. Alle gesprekken vinden plaats op maat. Er wordt gewerkt met familieopstellingen, nlp technieken, reiki en hypnose technieken.Schakel een coach in als je niet lekker in je vel zit of als je niet in balans bent. Een coach is laagdrempelig, de sessies zijn kort en afgestemd op jou! Ik zoek altijd een traject die passend voor je is. Ik help je graag naar meer geluk in je leven! Neem contact met mij op, samen komen we er wel uit. Er wordt zowel op locatie als op afstand gewerkt. Graag tot ziens bij Coachpraktijk Annelies!"
Adres: Kloosterlaan 27, 9675JL Winschoten
Telefoonnummer: +31 6 10399398
moc.duolci@ljizkolbea
Stad: Winschoten
Route: Kloosterlaan 27
Postcode: 9675JL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arts en Zorg Arts en Zorg 2 km Uitstekende groepspraktijk. Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Bijna alle zorg o...
Pedicure Salon Sterrebos. Pedicure Salon Sterrebos. 2 km Altijd super tevreden
Activiteitencentrum en Kringloop Winschoten Activiteitencentrum en Kringloop Winschoten 2 km als weer open is hebben we ook pin dus volgend jaar weer welkom NIEUWS PIN .
PrengerHoekman PrengerHoekman 4 km Gisteren voor het eerst hier naartoe geweest en ben zeer tevreden over de behandeling...
Recensies
Annelies is een vriendelijke en behulpzame coach die ons tips en handvaten heeft geven. Ze heeft ons enorm geholpen en na een aantal sessies zagen wij al verbetering. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Ontzettend veel baad bij gehad. Als puber coach heeft ze me met ontzettend goed geholpen met problemen. Zeker een aan rader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid