facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arts en Zorg

Arts en Zorg

Geschiedenis

Welkom bij Gezondheidscentrum Winschoten, een modern gezondheidscentrum van Arts en Zorg in het voormalig Kantongerechtsgebouw aan de Nassaustraat. Wij hebben ook een dependance in Bad Nieuweschans.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid zorgaanbod en wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar.

- Belangrijke mededeling -
Vragen over afspraken, medicatie of spoedgevallen kunnen wij niet via Facebook in behandeling nemen. Wij adviseren om in alle tijden contact op te nemen met de praktijk via het telefoonnummer of e-mail adres.



"Arts en Zorg is een huisartsenpraktijk in Winschoten. Ons gezondheidscentrum biedt vernieuwende zorg die voor iedereen toegankelijk is. Via onze digitale patiëntenomgeving regelt u uw zorg makkelijk online en spreekt u snel een huisarts of andere zorgverlener. In het gezondheidscentrum werken alle zorgverleners nauw samen: huisartsen, diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bloedprikken en andere medische onderzoeken. Zo maken we de zorg die u nodig heeft makkelijk bereikbaar."
Adres: Nassaustraat 17, 9675 EM Winschoten
Telefoonnummer: +31597424272
Stad: Winschoten
Route: Nassaustraat 17
Postcode: 9675 EM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Winschoten Arts en Zorg, Arts en Zorg afspraak maken, Arts en Zorg Utrecht, Arts en Zorg Zaandam, Arts en Zorg Winschoten inloggen, Apotheek Arts en Zorg, Fysiotherapie Winschoten Arts en Zorg, Arts en Zorg Schuytgraaf inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Salon Sterrebos. Pedicure Salon Sterrebos. 475 meter Altijd super tevreden
Activiteitencentrum en Kringloop Winschoten Activiteitencentrum en Kringloop Winschoten 908 meter als weer open is hebben we ook pin dus volgend jaar weer welkom NIEUWS PIN .
Kindercoach-annelies Kindercoach-annelies 2 km Annelies is een vriendelijke en behulpzame coach die ons tips en handvaten heeft geve...
PrengerHoekman PrengerHoekman 2 km Gisteren voor het eerst hier naartoe geweest en ben zeer tevreden over de behandeling...
Recensies
Uitstekende groepspraktijk. Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Bijna alle zorg onder 1 dak , inclusief apotheek. Zou bijna zeggen dat ik hier graag kom maar dat is natuurlijk niet zo.
Bij een huisarts geweest gespecialiseerd in hand en pols, daar tot de conclusie gekomen dat ik naar de neuroloog zou moeten, echter door de extreem lange wachttijden 6 maand de optie gekregen bij Xpert clinic Lelystad langs te gaan. Hier kon ik binnen 3 weken terecht, hier nagevraagd of de kosten vergoed zouden worden door de zorgverzekeraar, dit was wel het geval. Na een gesprek van 10 minuten daar tot de conclusie gekomen dat ik alsnog naar de neuroloog zou moeten, dit moest ik vervolgens ook maar zelf regelen en een keurige rekening ontvangen van €292,19 voor het bezoekje waarmee ik niets opgeschoten ben.
Ongeveer 7 parkeerplaatsen bij een praktijk waar ongeveer 15 artsen, fysiotherapeuten en diëtisten spreekuur houden. Bij elk bezoek verbaasd me dit toch weer. Praktijk heeft een mooie makeover gehad en is helemaal van deze tijd.
Onduidelijk waar je moet zijn. Wachtkamer erg rommelig qua opstelling
Iedereen neemt de tijd voor je als patiënt
Altijd lachen daar Whawhawha
Makkelijk om via de website een afspraak met een huisarts of assistente te maken, makkelijk te bereiken te voet of met de fiets maar voor auto's is er weinig parkeerruimte. Rolstoelvriendelijke ingang.
Word niet serieus genomen in deze praktijk. Loop al jaren met klachten en kom steeds weer terug en word steeds weer weg gestuurd
Slechte communicatie, weinig inlevingsvermogen en je wordt snel afgeraffeld aan de telefoon en doorgestuurd naar een e-consult. Heb aangegeven dat ik veel pijn heb in mijn rechtervoet en nauwelijks kan staan. Voet is dik, rood en warm. “Stuur maar een foto” werd er even nonchalant gezegd. Waar de foto naar toe moest is een raadsel want had niet eens tijd om het te noteren en voel mij gehoord. “Loop” nu al drie dagen met een pijnlijke voet en slapeloze nachten. Snel opzoek naar een andere huisarts!
wat een verademing wij zijn overgestapt van een andere praktijk naar arts en zorg. gisteren voor het eerst een bezoek gehad echt super behandeld! je ziet aan al de mensen die daar werken het met plezier en passie doen, echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid