facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Minnebeek

Kinderboerderij Minnebeek

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van Kinderboerderij Minnebeek, beheerd door stichting Groenhuysen en gelegen aan de rand van het Burgemeester Marijnen Park in de wijk Tolberg in Roosendaal.

Geschiedenis

Hier kan iedereen, jong en oud, terecht om kennis te maken met de boerderijdieren: van pony's, schapen, konijnen, cavia's, varken, hangbuikzwijn tot geiten, kippen, duiven, kalkoenen, pauwen, parelhoenders en parkieten. Zo is de kinderboerderij geliefd bij kinderen van basisscholen en peuterspeelzalen, maar ook bij hun familieleden.

Adres: Ambrozijnberg 202, 4707 MR Roosendaal
Stad: Roosendaal
Route: Ambrozijnberg 202
Postcode: 4707 MR



op zoek naar gerelateerd: Vrouwenhof Roosendaal, Kinderboerderij Steenbergen, Minnebeek Frietsalon openingstijden, Kinderboerderij Bergen op Zoom, Kinderboerderij Etten-Leur, Kinderboerderij Zundert, Minnebeek Frietsalon menu, Kinderboerderij de Leijhoeve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aspergekwekerij Vos Aspergekwekerij Vos 3 km Zeer goede service , leuke winkel erbij. Asperges alle ingredienten om een asperge ma...
Recensies
Geweldige plek. Zelf ook als kind gekomen en nu zelf met mijn kids.
Heel leuk voor de Kids. Niet naar huis te krijgen .zo leuk
Zeer propere kinderboerderij met verschillende dieren die ook echt wel tam zijn. Leuk voor de kindjes want dan kunnen ze de dieren van dichtbij bekijken en aaien.
Geweldig leuke kinderboerderij!! Niet groot maar groot genoeg om te genieten van alle leuke dieren.
Leuke kinderboerderij midden in een woonwijk. Groots opgezet, veel ruimte voor de dieren en vriendelijke vrijwilligers die graag een praatje maken. Ook eten en drinken te koop en voer voor de diertjes. Leuk voor een uurtje met de kleintjes!
Leuke kleinschalige kinderboederij, onze jongste vond het leuk om de bokken en geiten te aaien en ook het voeren van de kippen voor 50cent was genieten. Een leuke middag.
Leuke kinderboerderij. Geitjes, ezels, schapen, kippen, kalkoen en duiven aanwezig. Ook is er een speeltuin voor de kleintjes 2 tot 8/9 jaar en een watertoestel en netschommel voor de grotere kinderen.
Kan wel schooner toch leuk voor kinderen gemeente nag wel weer investeren
Heerlijk met de kleinkinderen in de speeltuin en dieren kijken. Wat kippenvoer gekocht en een kleine donatie gedaan. Kinderboerderij bedankt weer.
Leuke plek, veel dieren en nog niet echt druk gezien. Alleen jammer dat het er allemaal zo vervallen uit ziet,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid