facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aspergekwekerij Vos

Aspergekwekerij Vos

Info

Aspergekwekerij met huisverkoop



"Al meer dan 25 jaar telen we asperges. In de winkel kunt u terecht voor een compleet menu! Geen zin om te schillen, wij doen dit graag voor u met onze asperge schilmachine. U bent van harte welkom!"
Adres: Boeiinksestraat 8, 4703SK Roosendaal
Telefoonnummer: 0165-533479
Stad: Roosendaal
Route: Boeiinksestraat 8
Postcode: 4703SK



op zoek naar gerelateerd: Asperges te koop Roosendaal, Kersen Vos wouw, Aspergekwekerij Drenthe, Boeiinksestraat 8 Roosendaal, Aspergekwekerij Limburg, Kersen Roosendaal, Aspergehof, Wanneer asperges
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij Minnebeek Kinderboerderij Minnebeek 3 km Geweldige plek. Zelf ook als kind gekomen en nu zelf met mijn kids.
Alanya Döner Center Roosendaal Alanya Döner Center Roosendaal 3 km Het eten was redelijk. De service was zeer teleurstellend.
Gemeente Roosendaal Gemeente Roosendaal 3 km Dit is de officiële facebookpagina van de gemeente Roosendaal. Wij gebruiken deze pag...
Roosendaal Roosendaal 4 km Roosendaal is both a city and a municipality in the southern Netherlands, in the prov...
Recensies
Zeer goede service , leuke winkel erbij. Asperges alle ingredienten om een asperge maaltijd te maken aanwezig van streek produkten
Snel en goed geholpen. Kwaliteit-prijs verhouding prima. Schoon en netjes binnen en goed te bereiken met zowel auto, als fiets.
Kom hier ieder jaar en altijd erg vriendelijk. Afgelopen maand al drie keer geweest en iedere keer door een ZEER onvriendelijk meisje geholpen. Tot twee keer toe wijs ik aan welke ik wil, en dan ter plekke schillen. Dat wilt ze niet doen, ik moet ze perse voorgeschild uit de koeling mee nemen. laatste keer geweest!
Gisteren heb ik hier uitstekende asperges gekocht, hartstikke vers en voor een nette prijs. De schilmachine in de zaak maakte wel indruk op me, maar ik heb ze toch maar zelf geschild: 2,5 kilo jas ik er met een goeie dunschiller ook vrij snel doorheen. Ze smaakten heerlijk, in combinatie met gerookte gans!
Nette winkel, goede streekproducten en de asperges worden geschild waar je bij staat
Prima asperges, plus punt voor de zaak. En mijn familie boven de Moerdijk hebben ook heerlijk genoten van uw asperges. Tot volgend jaar en de beste groeten.
Heerlijke asperges, geschild. Alles wat er te koop is, aardbeien, aardappeltjes etc. vers van het land. Ook scharreleieren en gezellige servetjes, kortom, de moeite waard om eens langs te gaan.
Heerlijke asperges, aardbeien, aardappelen , aspergesoep, beenham zalm sausjes, ham, en andere leuke bij horende artikelen, fijne winkel, heel fijn personeel
Goede plek voor overheerlijke asperges. Tevens lekkere aardbeien en alles wat je voor een asperge-maaltijd nodig hebt.
Super lekkere asperges & aardbeien, Al jarenlang ons vaste adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid