facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderboerderij Dierenvreugd

Kinderboerderij Dierenvreugd

Info

Kinderboerderij Dierenvreugd is gelegen in het Piet van Houtenpark en is al generaties lang een begrip in Nieuw Vennep.

Geschiedenis

Op de kinderboerderij wonen verschillende dieren zoals konijnen , cavia's, schapen, geiten, varkens, ezels, kippen en ander pluimvee en nog veel meer.
De dieren worden dagelijks verzorgd door volwassen mensen met een lichte tot matige verstandelijke handicap onder leiding van de begeleiders (beheerders) van stichting Ons Tweede Thuis.


De Vriendenkring van Dierenvreugd zorgen jaarlijks voor diverse activiteiten. Om deze activiteiten te kunnen realiseren kunt u donateur worden. Zie voor meer informatie de website.

Adres: Zuiderdreef 2, 2153CL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-672785
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Zuiderdreef 2
Postcode: 2153CL



op zoek naar gerelateerd: Vacature logopedist Ons Tweede Thuis, Vacature Locatiemanager Ons Tweede Thuis, Werkenbij onstweedethuis nl, Ons Tweede huis, Medewerkers Ons Tweede Thuis, ZZP Ons Tweede Thuis, Ons Tweede Thuis werken en leren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hype De Hype 640 meter super leuk leuke activiteiten en aardige vrijwilegers
Adamas Inloophuis Adamas Inloophuis 811 meter Een warme, gastvrije plaats waar je altijd binnen kan lopen. Liefdevol wordt ontvange...
Stichting Yagana World for the Poor in Gambia. Stichting Yagana World for the Poor in Gambi... 1 km Stichting Yagana World in Gambia.
Stichting LIMEL Stichting LIMEL 1 km Stichting om de zwerfhonden populatie in Portugal terug te dringen. Foundation to re...
Congress Rental Network Congress Rental Network 1 km ...a worldwide network of technology meeting specialists!
Spelen helpt Spelen helpt 1 km Praktijk voor sociaal-emotionele begeleiding van kinderen & ouders in de vorm van die...
Jeugdland Nieuw-Vennep Jeugdland Nieuw-Vennep 2 km Wat een leuk evenementen en speelterrein voor de kinderen. Mooie speeltuin met spring...
Nederlands Transport Museum Nederlands Transport Museum 2 km Bonte verzameling transportmiddelen. Gevestigd in de voormalige Bolsfabriek. Zonderm...
La Courtine La Courtine 2 km De stichting heeft tot doel om wielvoertuigen van na de 2e wereldoorlog van het Neder...
Stichting Blijgezicht Stichting Blijgezicht 2 km Stichting Blijgezicht
DC/WC Veldzicht DC/WC Veldzicht 3 km Kom daar weekelijks
Recensies
Leuke kinderboerderij voor de kleintjes. Van geiten tot aan paauwen. Erg leuk! Met een speelhoek met glijbaan en veel meer. Zeer vriendelijk personeel.
het personeel is niet zo vriendelijk. Ook stelt de winkel dat ze alleen contant geld accepteren op een kennisgeving, maar ze nemen wel kaarten. Sommige dieren waren afgesloten zodat we niet alle dieren konden zien. De boerderij is schoon en er zijn speelplekken voor de kinderen.
Leuke kinderboerderij met schapen, geiten, kippen. Ook een aantal speeltoestellen voor de kleintjes. Netjes verzorgde indruk.
Kleine dierentuin met veel dieren, wordt super onderhouden en tegen kleine bijdrage kan je er verschillende drankjes en snacks halen.
Hele mooie kinderboerderij. Goede professionele verzorging van de dieren, en erg leuk om met kinderen naar toe te gaan. Ook voor de vakantieopvang een hele fijne plek. Onze cavia's gingen hier altijd heen, en kregen een supergoede verzorging!
Gezellige kinderboerderij,dieren zien er goed verzorgd uit en alles word goed schoongemaakt. Ook het park is mooi aangelegd en goed onderhouden. Je kunt er heerlijk met de kids wandelen,ze mogen bij de dieren en er zijn speeltoestellen. Regelmatig word er iets georganiseerd. Park leend zich uitstekend om een middagje te vertoeven en bv lekker te picknicken en te spelen.
Leuke en nette kinderboerderij waar je uren plezier kunt hebben voor jong en oud. Er zijn genoeg dieren te zien, kinderen kunnen er ook heerlijk spelen. Zodra het lekker weer gaat worden/is dan kun je ook een heerlijk ijsje/snoepje of wat te drinken kopen. Geen pin Samen met één van de begeleiders werken de cliënten van Ons Tweede Thuis op de kinderboerderij en verzorgen zij de dieren met heel veel plezier en nemen deze taak dan ook zeer serieus. De geweldige mensen van Stichting Paraat van Nieuw Vennep werken regelmatig op geheel vrijwillige basis aan de kinderboerderij door te helpen/klussen en onderhoud te plegen aan de verblijven van de dieren. Kortom, zeker een bezoekje waard!!
Ooh zo leuk, veel diertjes ruim en groen. Ook het park eromheen is een wandeling waard. Bij de kinderboerderij, kunnen de allerkleinste maar ook de wat oudere kindjes zich uitleven bij de speeltoestellen. Ook een kopje koffie of een ijsje kan je er halen. Geen entree kosten. Moeite waard!
Wij komen er graag. Lekker rustig, kleinschalig, overzichtelijk, omheind. Toilet aanwezig en in het weekend is de kiosk bemand. Daar kun je terecht voor koffie, thee, fris, koek, ijs. Ze verkopen ook eieren, honing en spulletjes die ze maken bij de dagbesteding in de buurt. Paar keer per jaar organiseren ze iets speciaals zoals een kerstmarkt. Je kunt er ook komen voor workshops met je schoolklas.
Leuke, ruim opgezette, kinderboerderij met verschillende speeltoestellen voor jong en ouder. De dieren zien er goed verzorgd uit en de verblijven zijn schoon. Van paard tot rat, er is hier voor ieder wat wils. Er is tevens een kleine 'kantine' aanwezig waar een drankje en een kleine versnapering gekocht kan worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid