facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kilkens Auto's

Kilkens Auto's

Info

Kilkens Auto’s is ontstaan door passie voor motorvoertuigen. We zijn een veelzijdig bedrijf, met medewerkers die liefde voor het vak hebben.

Adres: Nijverheidsstraat 22, 6135KJ Sittard
Telefoonnummer: 0645367442
Stad: Sittard
Route: Nijverheidsstraat 22
Postcode: 6135KJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JD Occasions JD Occasions 504 meter Op Autoscout werd een Peugeot 206 aangeboden, diverse foto's erbij en informatie. Wij...
Carvitaal Carvitaal 511 meter Goede service en communicatie. Ze staan klaar om te helpen. Snelle en correcte afhand...
Carvitaal Carvitaal 511 meter Blij met m'n nieuwe tweedehands auto. Paar kleine defectjes onder garantie waren snel...
W&M Cars W&M Cars 555 meter In- en verkoop van auto's
Fair Automobielen Fair Automobielen 2 km Fair automobielen ofwel Tom en Danny. Eerlijke vriendelijke autobedrijf voor iedereen...
Auto Laumen Auto Laumen 3 km Mooi bedrijf, niets is te veel en een perfecte service. Leuk en goed contact gehad. R...
Recensies
Hier is klant echt koning!! Zeer goed geholpen en super blij met m'n nieuwe auto. 1 dag na aankoop stond ik met een lege accu. Hij heeft direct een automaterialen bedrijf bij mij in de buurt gebeld waar ik een nieuwe accu kon ophalen. Top service!!!
Zeer prettige ervaring in de, naar mijn ervaring, louche auto-branche. Bij de aanschaf van een young-timer duidelijkheid over de staat en aanstaande reparaties, bij de aangeboden APK niet bekende gebreken kosteloos opgelost. Zeer prettig in communicatie en contact. Zeker een aanrader !!
Opel Corsa van 2004 hier gekocht, helaas na aankoop wat probleempjes Ook al mag je van een auto van 2004 niet veel verwachten zeer netjes opgelost. Mijn volgende auto zou ik zeker hier weer kopen.
Via via terecht gekomen bij Klinkers… Hele fijne service. Een hele mooie auto gevonden. Rijd heerlijk. Na een paar weken was er iets kapot wat bij de keuring al een aandachtspunt was. Ik kon gelijk langskomen, onderdeel werd besteld en werd gemaakt zonder extra kosten. Heel erg blij mee. Echt een aanrader!
het motor lampje gaf na 200 km een fout aan. De storing is er uitgehaald en weer na 200km erin gekomen. mijn eigen garage uitgelezen is de kathalisator verouderd. wss verkocht en even de fout eruit gehaald. ze zouden het verhelpen maar helaas word ik aan het lijntje gehouden. druk. andere klant reperatie duurd langer hebben geen leen auto momenteel leen auto niet nodig in goed overleg. maar goed ik wacht niet meer. ik ga naar mijn eigen garage en zal niet meer bij kilkens wat kopen.
Ford Fiesta gekocht, Netjes te woord gestaan en fijn geholpen
mooi bedrijf, vriendelijke mensen. hebben me met alles geholpen en deden niet moeilijk over een paar kleine dingetjes aan de auto. zal het zeker aanbevelen!
Eerlijke handelaar. Geeft goede prijs voor evt inruiler. Nette auto weer gekocht voor goede prijs. Iemand die zich moeite doet voor een klant. Is al een jaartje geleden en nog steeds tevreden.
Kundig en vriendelijk personeel. Eerlijk over auto's. Aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid