facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JD Occasions

JD Occasions

Info

Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die u bij JD Occasions vindt, zijn veelal dealeronderhouden.


U bent van harte welkom in onze vestiging op Handelsstraat 30 te Sittard (Limburg) om de occasions

Adres: Handelsstraat 30, 6135 KL Sittard
Telefoonnummer: 046 - 437 05 17
Stad: Sittard
Route: Handelsstraat 30
Postcode: 6135 KL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
W&M Cars W&M Cars 464 meter In- en verkoop van auto's
Kilkens Auto's Kilkens Auto's 504 meter Hier is klant echt koning!! Zeer goed geholpen en super blij met m'n nieuwe auto. 1 d...
Carvitaal Carvitaal 708 meter Goede service en communicatie. Ze staan klaar om te helpen. Snelle en correcte afhand...
Carvitaal Carvitaal 708 meter Blij met m'n nieuwe tweedehands auto. Paar kleine defectjes onder garantie waren snel...
Fair Automobielen Fair Automobielen 1 km Fair automobielen ofwel Tom en Danny. Eerlijke vriendelijke autobedrijf voor iedereen...
Auto Laumen Auto Laumen 2 km Mooi bedrijf, niets is te veel en een perfecte service. Leuk en goed contact gehad. R...
Recensies
Op Autoscout werd een Peugeot 206 aangeboden, diverse foto's erbij en informatie. Wij hebben gebeld of deze nog te koop was en zijn voor een bezichtiging langsgegaan. Auto was als omschreven, zag er keurig uit en konden een proefrit maken. Voor de aangeboden prijs absoluut een goede auto en niks op aan te merken gehad. We zijn er samen uitgekomen en auto staat inmiddels voor deur. We hebben er een goed gevoel aan over gehouden en was prettig zaken te hebben gedaan. Wat ons betreft zeker een aanbeveling.
Een prachtige Mini R50 gekocht bij verkoper en eigenaar Jorne. Auto zag eruit zoals op de foto’s. Geen achtergehouden informatie om de auto mooier te doen lijken. Gewoon eerlijke handel, gastvrij ontvangen na een rit van 324km met koffie en een warm kantoor. Na een proefrit kwam Jorne niet gelijk op ons af maar liet ons rustig nog even om de auto heen lopen en overleggen. Kortom, een vertrouwd adres voor de aanschaf van een gebruikte of jong gebruikte auto.
Een lichte beschadeging werd er verteld.en hij is van 2017. Maar de nieuwe bodemplaat kost mij wel 3 honderd euro. En hij is van 2012.scootmobiel.
Zeer fijne ervaring met deze occasion gehad, houd zich aan zijn woord en zorgt dat eventuele problemen hoe dan ook opgelost worden.
Verbeterpunten:3 weken geleden een Audi a6 2.5 TDI bij deze op het eerste ogenblik sympathieke man gekocht. Na een afspraak dat de auto wel nog een nieuwe keuring kreeg akkoord en ik kon de auto meteen meenemen. En een paar dagen later terug voor keuring. Na ermee naar huis gereden te hebben viel me op dat de remmen achter veel geluid maakten waarschijnlijk slechte schijven en blokken. En dat de wagen serieus olie lekt. Maar dat zal met de keuring wel goed komen. Echter nadat hij op keuring was geweest en ik dus ervan uit ging dat alles weer oké was. Heb ik een ongeluk gehad met de auto. Nader onderzoek bleek dat de remmen helemaal niet goed waren! Ze hadden 1 tweedehands blokje erin gezet andere helemasl geen voeting Remklauwzuiger zat volledig vast en schijf zo dun en beschadigd dat je hem nog niet voor je fiets wilt gebruiken. Dus de auto is gewoon opzettelijk door de keuring geduwd. Zeer slecht bedrijf! En keuringen zeker niet te vertrouwen. Schijnbaar vriendjes met een apk garage. Maar betekende wel bijna iemand zijn dood.
Auto gekocht 2 weken later valt de uitlaat eronder uit na apk afgekeurd op weet ik niet hoeveel punten en kosten voor reperatie zijn €1000+ auto gaat nu na de sloop let op deze garage verkoopt sloopautos met valse apk keuringen.
2 juli 2018 bij JD occasions via internet een leuke zwarte Citroën C1 gevonden. Auto kwam overeen met de foto’s op de website. Op locatie werden wij goed geholpen. Geen standaard verkoopverhalen, gewoon zeggen waar het op staat. Ietwat aan de prijs gedaan, en we hadden een deal. Kortom, leuk bedrijf, scherpe prijzen en no nonsens mentaliteit. Aanrader!!
Super blij met mijn nieuwe aankoop!! Voor een goed prijsje heb ik een hele fijne auto gekocht. Prima service en vertrouwelijke indruk. Alles was netjes en vlot geregeld. Niet opdringerig. Is zeker een aanrader.
Vandaag 04-01-2019 mijn voertuig verkocht en een ander voertuig gekocht. Echt super vriendelijk en echt een thuis sfeer. Ook een heerlijke bak koffie en gewoon heel fijn informeel zaken doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid