facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KidsZoo Noordwijkerhout

"Lekker de beest uithangen? KidsZoo!De leukste, schoonste en gezondste speeltuin van De Bollenstreek.Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is 100 procent avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar en lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld en er wordt aan tafel bediend! De toiletten worden iedere 30 minuten gecontroleerd en schoongemaakt. Er is een goed gevulde actuele leestafel plus free WiFi. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest. Ontdek het zelf."
Adres: Pletterij 3, 2211JT Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252372626
Stad: Noordwijkerhout
Route: Pletterij 3
Postcode: 2211JT



op zoek naar gerelateerd: KidsZoo Noordwijkerhout openingstijden, KidsZoo CORONA, KidsZoo menukaart, Indoor Speeltuin Nieuw-Vennep, Indoor speeltuin Hoofddorp, Indoor speeltuin Noordwijk, KidsZoo reserveren, KidsZoo prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KidsZoo KidsZoo 20 meter Leuke indoor speeltuin. Wij begrijpen alleen totaal niet waarom je alcohol schenkt op...
De Speelakker De Speelakker 2 km Leuke speeltuin. Let op, heel veel water! Neem schone kleding mee : Top voor een fees...
Waterspeeltuin De Speelakker Waterspeeltuin De Speelakker 2 km Leuke speeltuin. Let op, heel veel water! Neem schone kleding mee : Top voor een fees...
Recensies
Fantastische binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot zeker wel 8 jaar oud. Vol klimtoestellen, glijbanen, bruggetjes, trampolines en ook wat digitaal vermaak. Papa's en Mama's kunnen lekkere koffie drinken en er is ook een vrij uitgebreide lunchkaart met gebak, broodjes en snacks.
Keurig verzorgde en schone indoor speeltuin. Onze tweejarige kleinzoon wilde eigenlijk niet meer weg. Gripsokken zijn aan te bevelen. Bij het buffet kan je drank en etenswaren bestellen. Ook grote kannen limonade. Voor elf uur verlaagd tarief voor de kleintjes.
Van alle indoors waar wij tot nu toe geweest zijn is dit wel echt de leukste.. ze hebben verschillende klimtoestellen spelletjes glijbanen etc. Eigenlijk alles in 1. En ook de leukste& grootste peuter zone waar ook voor de kleinste baby's dingen te doen zijn zoals de watertegels en een lichttunneltje. Ons zoontje van 7 maanden en dochter van 3.5 jaar hebben zich hier uitstekend vermaakt en wilde zelfs na 4 uur spelen niet meer weg Het personeel is ook echt top! Ze zijn gastvrij, proffesioneel en heel leuk met kinderen! Het hele speelpark van toestellen tot wc zijn heel schoon! Zo worden ook de toestellen ook tussendoor schoongemaakt en gestofzogen! Hele fijne en leuke ervaring in kidszoo! Ga zoo door! Wij komen zeker snel weer!
We hebben veel indoor speetuinen bezocht, maar dit is veruit de beste waar we ooit zijn geweest. De speeltoestellen zijn goed en veilig. De prijzen van entree en horeca zijn netjes. De appeltaart en broodjes zijn lekker. Er is meer dan genoeg personeel en ze zijn super vriendelijk. De muziek staat zacht, dus je kunt je kinderen horen en tegelijkertijd wat werk doen of een leuk gesprek hebben. Het is goed bereikbaar zowel met de auto als met de bus.
Wat ontzettend smerig is het hier zeg. M'n kleine zat helemaal onder het stof en viezigheid. Over de speeltoestellen niet te spreken ook super smerig. Dit was de laatste x dat wij hier zijn geweest. Beste Kids zoo dank voor de reactie. Ik zou als ik jullie was een goede check gaan doen op de speeltoestellen van de peuterafdeling. Het vieze bruine stof en andere vuiligheid/haren zitten tussen de klimatributen. Op de grond van de ballenbak lagen oude pleisters, dotten stof, viezigheid. Misschien lijkt het op het oog schoon,maar als je met je kleintje aan het spelen bent en je ziet de dotten stof om te heen liggen. Nee sorry dit was echt geen goede ervaring. Hopelijk doen jullie er wat mee
Gisteren het verjaardagsfeestje van onze zoon gehad. Drie jaar is hij geworden. Iedereen had het naar zijn zin en alles was goed geregeld! Het is een leuke binnenspeeltuin. Groot, schoon en ook veel te doen voor de wat jongere kinderen; rond de 3 jaar. Van tevoren is er gebeld om alles nog even door te nemen. We zullen hier zeker terug komen!
Onze favoriete binnenspeeltuin. Wij hebben laatst een feestje gegeven voor ons kind & alles was tot in de puntjes verzorgd door Kidszoo. Geen op of aanmerking op de fantastische service waarmee wij werden bijgestaan. Grote aanrader het nieuwe feestmenu Zoe's VIP Feest kinderen waren sprakeloos hoe geweldig ze het vonden! Nogmaals bedankt voor de goeie service & hulp bij ons feestje!
Onze favoriete binnenspeeltuin. Fijne prijzen, leuk peuterdeel met genoeg speelgelegenheid. Niet alleen maar op oudere kinderen gericht. Goede gratis parkeergelegenheid. Onze dochter vermaakt zich altijd prima. Peutertarief is ook fijn. Enige minpuntje is de koude vloer in het najaar/winter. Dikke sokken zijn wel een must.
Heel veel activiteiten, aardige medewerkers, goedkoop hapjes. Onbeperkt spelen, geen haast. Dus in koort; netjes.
Leuke voorzieningen. Duidelijk onderscheid peuters/oudere kindjes. Nette prijzen horeca.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid