facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KidsZoo

KidsZoo

Info

Klauteren, klimmen, glijden en spelend leren, KidsZoo! Heerlijk de beest uithangen in de leukste, schoonste en gezelligste speeltuin van De Bollenstreek.

Geschiedenis

KidsZoo is 6 dagen per week open!*
Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. Indoorspeeltuin KidsZoo is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. Ontdek het zelf! Bij KidsZoo in Noordwijkerhout.

* In schoolvakanties - regio midden - en feestdagen ook op maandag geopend.



"Lekker de beest uithangen? KidsZoo!De leukste, schoonste en gezondste speeltuin van De Bollenstreek.Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is 100 procent avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar en lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld en er wordt aan tafel bediend! De toiletten worden iedere 30 minuten gecontroleerd en schoongemaakt. Er is een goed gevulde actuele leestafel plus free WiFi. Een bezoek aan KidsZoo is voor alle leeftijden een feest. Ontdek het zelf."
Adres: Pletterij 3, 2211JT Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252 37 26 26
ln.oozsdik@ofni
Stad: Noordwijkerhout
Route: Pletterij 3
Postcode: 2211JT



op zoek naar gerelateerd: kidszoo noordwijkerhout openingstijden, escape room kidszoo, kidszoo partijtje, korting kidszoo noordwijkerhout, kidszoo menu, indoor speeltuin zuid holland, kidszoo warmond, indoor speeltuin haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KidsZoo Noordwijkerhout KidsZoo Noordwijkerhout 20 meter Fantastische binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot zeker wel 8 jaar oud. Vol klimto...
Waterspeeltuin De Speelakker Waterspeeltuin De Speelakker 2 km Leuke speeltuin. Let op, heel veel water! Neem schone kleding mee : Top voor een fees...
De Speelakker De Speelakker 2 km Leuke speeltuin. Let op, heel veel water! Neem schone kleding mee : Top voor een fees...
Recensies
Leuke indoor speeltuin. Wij begrijpen alleen totaal niet waarom je alcohol schenkt op een kinderplek en al zeker geen zware cocktails met rum, gin en baileys.
Fantastische binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot zeker wel 8 jaar oud. Vol klimtoestellen, glijbanen, bruggetjes, trampolines en ook wat digitaal vermaak. Papa's en Mama's kunnen lekkere koffie drinken en er is ook een vrij uitgebreide lunchkaart met gebak, broodjes en snacks.
Altijd top, maar vandaag 40 minuten moeten wachten om naar binnen te mogen. Personeel tekort. Tip laat mensen eerder naar binnen, het is niet erg om langer op je drankje te wachten.
Hele leuke indoor speeltuin voor jong & oud! Er is veel gevarieerd te doen. Ons zoontje van 1 jaar heeft zich de hele middag vermaakt. Hier zullen wij nog genoeg uurtjes gaan slijten, vooral met slecht weer. Entreeprijs is goed betaalbaar, ouders gratis. Enige minpuntje: de rumoerigheid. Dat ze nog niet hebben overwogen om geluiddempende panelen aan het plafond te hangen, dit zou het niet zo "fabriekerig" maken. Tot de volgende keer.
Heel veel activiteiten, aardige medewerkers, goedkoop hapjes. Onbeperkt spelen, geen haast. Dus in koort; netjes.
Slecht, want daar is geen restaurant en u zijde dat mogen geen eten meenemen en water naar een restaurant daar is een speel zaal voor de kinderen. Het gaat niet om eten en drinken het gaat om te kunnen goed praten met de gasten en helaas dat kunnen jullie niet.
Ik vind deze binnenspeeltuin leuker dan die van de meeste concurrenten. Ook gewoon een fatsoenlijk broodje te krijgen in plaats van alleen frituur en poffertjes.
Van alle indoors waar wij tot nu toe geweest zijn is dit wel echt de leukste.. ze hebben verschillende klimtoestellen spelletjes glijbanen etc. Eigenlijk alles in 1. En ook de leukste& grootste peuter zone waar ook voor de kleinste baby's dingen te doen zijn zoals de watertegels en een lichttunneltje. Ons zoontje van 7 maanden en dochter van 3.5 jaar hebben zich hier uitstekend vermaakt en wilde zelfs na 4 uur spelen niet meer weg Het personeel is ook echt top! Ze zijn gastvrij, proffesioneel en heel leuk met kinderen! Het hele speelpark van toestellen tot wc zijn heel schoon! Zo worden ook de toestellen ook tussendoor schoongemaakt en gestofzogen! Hele fijne en leuke ervaring in kidszoo! Ga zoo door! Wij komen zeker snel weer!
Leuke binnen speeltuin ouders gratis. Je betaald toegang voor de kids. Horeca bestelling bestellen aan de counter, wordt aan tafel gebracht.
Héél leuk voor de kinderen gezellige entourage en aardig en behulpzaam personeel lekker bakkie gedaan en een appeltaartje leuke middag gehad met de jongens gaan we zeker weer een keer doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid