facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kia Motors Nederland

Info

Welkom op de officiële Kia Motors Nederland fanpage. Klik op like en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en onze acties.

Producten

Kia Picanto, Kia Rio, Kia Venga, Kia Soul, Kia Soul EV, Kia pro_cee'd, Kia pro_cee'd GT. Kia cee'd, Kia cee'd GT, Kia cee'd SportsWagon, Kia Carens, Kia Sportage, Kia Optima, Optima Hybrid, Kia Sorento, Kia Niro, Kia Optima Sportswagon



"Hoofdkantoor Kia Nederland B.V."
Adres: De Corridor 25, 3621 ZA Breukelen
Telefoonnummer: 0888 542 542
ln.aik@ofni
Stad: Breukelen
Route: De Corridor 25
Postcode: 3621 ZA



op zoek naar gerelateerd: kia occasions, kia picanto, kia dealer in de buurt, kia belgie, kia niro, kia.nl occasion, kia modellen, kia lease
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooter Recycling Nederland - SRN Scooter Recycling Nederland - SRN 457 meter Scooter Recycling Nederland (SRN) is het Nederlandse recyclingsysteem voor brom- en s...
AVD auto's AVD auto's 516 meter Super vriendelijke verkoper die zijn beloftes 100% is nagekomen. Wij zijn heel blij m...
Rare Land Rover Parts by Brooklyn Spares Rare Land Rover Parts by Brooklyn Spares 2 km Ik stond versteld dat ik eindelijk eens een landrover reparatie bedrijf zag waar alle...
Recensies
Voor mij was de eerste KIA, maar tevens de laatste. Auto nog geen 4 jaar oud en al zoveel problemen. Laadkabel die je met een ovenwant moet aanpakken zo heet wordt die, oxidatie van de velgen, connect box die het niet doet, 12V accu die al naar 2,5 jaar defect is, defect slot oplaadklepje, door bevriezing zijn er scheurtjes ontstaan in het oplaadklepje, lak geeft vrij snel krassen. Ik lees dat andere al de motor en versnellingsbak hebben moeten laten vervangen ivm een rattelend geluid. Veroorzaakt door versleten lagers die niet sterk genoeg zijn.
Als trouwe Kia-rijder vier jaar een nieuwe Picanto en vier jaar een nieuwe Sportage heb ik nu een hele slechte ervaring met Kia Nederland BV mogen meemaken. Mijn gloednieuwe Picanto ging na enkele weken en 700 km op de teller stuk. Koppelingsplaat weggesleten. Gloednieuwe auto, hoe dan? Kia Nederland BV heeft zich uitermate stuurs opgesteld en heeft zich van zijn slechtste kant laten zien. Omdat het een zogenaamd slijtageonderdeel is, kwamen de kosten voor mijn rekening. Mij werd onoordeelkundig gebruik verweten. Wat heb ik dan verkeerd gedaan met die auto? Ik zou het niet weten. Wat ik wel weet, is dat die 7 jaar garantie slechts een verkooppraatje is. De garantie wordt alleen gegeven op onderdelen waarvan de kans het grootst is dat die niet defect raken. Gaat een ander onderdeel stuk, zoals een koppelingsplaat, dan mag je gewoon betalen. Nogmaals, een gloednieuwe auto. Met Kia Nederland BV viel ook niets te regelen in de zin van een tegemoetkoming in de kosten. Kia Nederland BV doet kennelijk niet aan klantenbinding. Dit was de laatste Kia die ik gereden heb. Bah.
Verkoop is prima, aardig en voorkomend, maar op het moment dat de auto aardig prijzige EV6 in bestelling is geen enkele update van de bestelling. Dealer weet van niets, importeur weet van niets, en doen ook niets om dit te achterhalen. Je zou kunnen checken wanneer een zojuist afgeleverde EV6 besteld is lijkt mij, en zo een inschatting maken van de huidige levertijd. Slechte service op dit vlak, ik mag hopen dat de overige service beter is. Zo omgaan met je klanten is bij Toyota en Opel ondenkbaar.
2 jaar geleden een Kia rio gekocht. Zodra je getekend hebt ben je een nummertje voor Kia, geen klant! Met pijne moeite werden er mankementen gerepareerd binnen de 1 jaar garantie. Na 2 jaar en de Kia onderhouden bij de Kia dealer, is het de enige wat je krijgt als je auto stuk is een grote mond en dat je maar lekker naar een andere garage moet gaan Kia Alkmaar!!! Geen aanrader voor niemand, je wordt nogmaals niet als een klant gezien maar als een nummertje!!! Mijn Kia komt zeker niet meer in onderhoud bij de Kia dealer!!
2 nieuwe Kia Niro's met dezelfde problemen die bekend zijn bij Kia. Er zit een fout in de achterruit en veel problemen met de navigatie. De auto's zijn nou anderhalve maand oud, en de heren van Kia Nederland willen niks oplossen. Hele slechte zaak dit. Adviseer ook niemand om een Kia Niro te kopen, want ze zitten vol problemen! Dus aan iedereen die overweegt er eentje te kopen, doe 't NIET!! Voor garantie is Kia Nederland op vakantie!!
Slechte klantenservice. Verschuilt zich achter de autodealer. Het stuur van een half jaar oude kia blokkeerde, een uitroepteken in het dashboard. verder niks. na herhaaldelijk de auto opnieuw starten deed de auto het weer. opheldering gevraagd bij de dealer en kia nederland. reactie van allebei: GEEN. geen uitleg, geen excuses dat ze het niet wisten. doodse stilte. hopelijk kan zoiets niet gebeuren op de snelweg. ik zou geen Kia meer kopen in ieder geval.
De Kia dealer Louwmans in Breda is vreselijk, na een financiele afspraak voor keuring en kleine beurt, werd er bij afhalen 100 euro bovenop gedaan[ er waren geen defecten[heb bovendien nog 3 jaar garantie] uiteindelijk niet betaald] , nadat de airco kapot was, is die netjes gemaakt in de garantie, alleen waren ze vergeten de slang terug aan te sluiten. een gedeelte van de auto was nat na een paar weken, en schimmel,Ik ben met de rekening van 120 euro naar hun gegaan [moest hem nl ergens anders laten maken] en eis dit dus terug, ik zou binnen 4 dagen gebeld worden, en na twee weken toch maar even geinformeerd hoe het er voor stond, Antwoord: Het ligt nog op de stapel [bijna onderop, want de medewerker pakte het]Na de vraag wanneer ik dan antwoord krijg zei hij: Dat kan ik niet zeggen, echt waardeloos. En bovendien heel onvriendelijke antwoorden aan de balie.
Als alles goed gaat met je private leaseauto is er niks aan de hand tot dat je problemen krijgt met je Kia. Dan zijn alle instanties binnen Kia niet thuis. Verschrikkelijke service en de communicatie is heel slecht. Mij Kia heeft al 2 keer langs de kant gestaan en is net een jaar oud. Nu staat mij auto bij de Kia dealer aan de andere kant van Nederland en je moet ook op eigen kosten je auto ophalen en de vervangende auto terug brengen met volle tank. Gelukkig zijn er wel mensen binnen Kia die het wel graag willen oplossen alleen door hun eigen organisatie word dit ontzettend moeilijk gemaakt. Kortom hierna NOOIT meer een Kia. Zowel de auto als de organisatie zijn helemaal knudde!
Bijna 6 jaar oud. Nieuw gekocht en nog steeds zorgeloos rijden.
Men belooft een goede oplossing maar komt met hetzelfde als hetgeen waarvoor je een klacht indiende. Inhoudelijk ook geen uitleg, je moet maar geduld hebben en wordt afgeblaft als je doorvraagt. Let wel: ik heb de nieuwe auto slechts enkele dagen gehad, dan wil je niet weten wat een hel die 7 jaar "garantie" zullen zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid