facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVD auto's

Info

AVD auto's is een tweedehands auto bedrijf dat bestaat sinds december 2011. Het ligt gelegen aan de A2 afslag Breukelen. Lees meer bij info.

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van AVD auto's. We hebben een uitgebreid aanbod van tweedehands auto's. Neem voor het actuele aanbod gerust een kijkje op www.avdautos.nl

Het aanbod is zeer divers en de door ons aangeboden auto's komen voornamelijk bij officiele merkdealers vandaan.

U kunt te allen tijde telefonisch of via e-mail contact opnemen, wij zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar.

Adres: Merwedeweg 14, 3621 LR Breukelen
Telefoonnummer: 0646161612
Stad: Breukelen
Route: Merwedeweg 14
Postcode: 3621 LR



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Breukelen, Autobedrijf Maarssen, CarNext Breukelen, LeasePlan Breukelen, Auto occasions Maarssen, BMW breukelen, Vossestein occasions, Knoops Autobedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooter Recycling Nederland - SRN Scooter Recycling Nederland - SRN 286 meter Scooter Recycling Nederland (SRN) is het Nederlandse recyclingsysteem voor brom- en s...
Kia Motors Nederland Kia Motors Nederland 516 meter Voor mij was de eerste KIA, maar tevens de laatste. Auto nog geen 4 jaar oud en al zo...
Recensies
Super vriendelijke verkoper die zijn beloftes 100% is nagekomen. Wij zijn heel blij met onze Toyota Avensis. En de koffie smaakte heel erg goed! Axel reuze bedankt voor alles. Met vriendelijke groet Vince & Cinzia
Twee jaar geleden deze review geplaatst, nooit reactie op gekregen. TWEE JAAR LATER reactie...? Hebben ze nu pas tijd gehad om te reageren? Dan hadden ze het wel erg druk?! Dit versterkt mijn eerdere review Gebeld met Axel om een auto te komen bezichtigen. De auto bleek tijdens de bezichtiging iets wat achterstallig onderhoud te hebben waarnaar wij aangaven eerst een prijsopgave wensen van een garage en de afspraak gemaakt om later die middag met Axel te bellen. Na de bezichtiging langs twee garages gegaan voor een prijsopgave en hebben 4 uur later met Axel gebeld. Hij heeft de auto in de tussentijd aan een andere klant verkocht... Geen service aangezien Axel beschikte over ons telefoonnummer. Hij had op zijn minst even kunnen bellen.
We hebben hier een mooie occasion gekocht voor een leuk bedrag! De service is goed! Ook het contact met Axel is goed en erg gezellig verlopen! We zijn tevreden met de aankoop en het verloop van het proces.
Ongeveer 6 weken geleden heb ik een Mini gekocht bij AVD auto's. Wij vonden Axel een hele fijne, gezellige verkoper en helemaal niet opdringerig. De auto is na aankoop nog even nagekeken bij onze garage en ook zij gaven aan dat alles er top uit zag. Kortom, een leuk en betrouwbaar bedrijf!
Mijn vriendin heeft hier een auto gekocht van rond de 7000 euro!!! Auto heeft een beurt gehad van axel en zou in orde zijn!! Mijn. Vrouw rijd een paar dagen in de auto en zegt tegen mij dat de auto raar stuurt. Ik ben een rondje gaan rijden en tot mijn verbazing gaat de auto alle kanten op!! Auto naar de garage gebracht.. Hier begint de ellende.. 2 draagarmen verrot!! Stuurkogel verrot.. De auto lekt olie!! Remschijven op remblokken op.. Voorbanden zo goed als geen profiel.. Kosten 1830 euro!! Mijn vrouw heeft de bon getekend en op de bon staat.. Garantie 3 maanden 50/50 dus contact gehad met axel maar deze geeft niet thuis!! Uit eindelijk na veel gezeur.. 250 euro terug gehad!! Axel is een hele grote oplichter!! In Je gezicht super aardig maar zodra er wat is kun je het uitzoeken!! Mensen kijk lekker verder en haal je auto ergens anders!!
Prima bedrijf, helaas op een iets uit het zicht locatie. Ik ben daar uitstekend geholpen door de eigenaar Axel van Doorn, vriendelijk, ook zakelijk maar glashelder en altijd in voor een gulle lach. Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn Renault Grand Scénic van 2007. AVD auto's is een aanrader!
Prima autobedrijf! Aardige en betrouwbare verkoper, ze bestaan nog wel : Ik heb mijn auto bij hem ingeruild en dat ging op een plezierige manier. Het aanbod is groot en stuk voor stuk goede auto's. Ondanks dat het voor mij ruim een uur rijden is zou ik de volgende keer zeker bij hem gaan kijken als ik weer een auto zoek.
Een geweldige auto voor een geweldige prijs bij een eerlijk en oprecht bedrijf. Goede service en een prima bak koffie. De eigenaar komt na wat hij zegt en is zeer vriendelijk. Komen zeker nog eens terug!
Vandaag een auto gekocht bij Axel. Toyota prius de meest relaxte en aardigste verkoper ever. Wij raden iedereen aan bij hem langs te gaan. Axel we wensen je heel veel succes verder bij de groei van je zaak topperrrr!!!
Mooie Seat Leon aangeschaft. Axel is erg vriendelijk maar niet opdringerig, betrouwbaar, eerlijk en houd zich aan zijn afspraken. Denkt met je mee. Tot nu toe beste bedrijf waar ik occasions heb bekeken en aangeschaft. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid