facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee

Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee

Info

Kernpraktijk Fysiotherapie Ooster Ee is één van de vijf Kernpraktijken in de regio Zaanstreek-Waterland.

Geschiedenis

Binnen Kernpraktijken wordt gewerkt vanuit één visie:"het beoefenen van fysiotherapie vanuit de kern van ons vak. Daarbij draait het om u als persoon". De verschillende Kernpraktijken werken intensief met elkaar samen met als doel: de beste fysiotherapeutische behandeling voor uw fysieke klacht.

Om onze kennis op hoog niveau te houden en een goede samenwerking te kunnen waarborgen zijn verschillende fysiotherapeuten van Fysiotherapie Ooster Ee lid van één van de drie Vakgroepen binnen de Kernpraktijken. Dit zijn:

- Vakgroep Rug: voor de behandeling van rugklachten
- Vakgroep Knie: voor de behandeling van knieklachten
- Vakgroep Schouder: voor de behandeling van schouderklachten

Naast deze Vakgroepen houden de fysiotherapeuten binnen onze praktijk hun kennis op niveau door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.


Algemene Informatie
Wij behandelen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons dagelijks bellen. U kunt zich ook aanmelden op onze website: www.kernpraktijken.nl. Dan wordt contact met u opgenomen. U kunt zich rechtstreeks aanmelden, verwijzing door een arts is niet verplicht.

In geval van verhindering verzoeken wij u dit 24 uur van tevoren te melden

Adres: t Spil 20, 1141 SE Monnickendam
Telefoonnummer: 0299-651109
Stad: Monnickendam
Route: t Spil 20
Postcode: 1141 SE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 18:15
Vrijdag: 08:00 - 17:45


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Monnickendam, Fysiogroep Waterland, Kernpraktijk Weidevenne, Kernpraktijken Rundvee, Fysiotherapie Purmerend, Kern Fysiotherapie, Fysiotherapie Purmerend Overwhere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robbert Miedema Personal Training / RMPT Healthcenter Robbert Miedema Personal Training / RMPT Hea... 63 meter Robbert weet waar hij het over heeft en de private gym is fantastisch.
Fysiogroep Waterland Fysiogroep Waterland 643 meter Prettige ervaring met deze praktijk en met name de deskundigheid van Jos!
Recensies
Ben geholpen aan mijn pijnlijke arm. Ervaren als Zeer kundig, geduldig, aardig, professioneel. Ontzettende mooie grote praktijk. Heerlijke koffie.
Top geholpen en goede oefen ruimte
Goede service. Zeer ervaren personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid