facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiogroep Waterland

Fysiogroep Waterland

Info

Met vestigingen in Monnickendam en Marken maken wij voor de inwoners van de gemeente Waterland fysiotherapie en manueel therapie bereikbaar.



"Fysiotherapie op een uitstekend bereikbare locatie in Monnickendam naast verzorgingstehuis Swaensborch, naast de bushalte en huisartsen. Met diverse specialisaties als manuele therapie, oedeemfysiotherapie, lymfefysiotherapie, shockwave, echografie, dryneedling, handfysiotherapie, longfysiotherapie, valtraining en meer, brengen we gespecialiseerde zorg dicht bij huis. Diverse gespecialiseerde therapeuten staan klaar om u van uw klachten af te helpen of te helpen met uw revalidatie na operatie in onze praktijk in Monnickendam."
Adres: Swaensborch 11C, 1141VZ Monnickendam
Telefoonnummer: 0299-653499
Stad: Monnickendam
Route: Swaensborch 11C
Postcode: 1141VZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 20:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: fysiogroep waterland (monnickendam en marken) monnickendam, molenaar fysio volendam, fysiotherapie waterland, fysiotherapie spijkenisse, fysiotherapie volendam, kernpraktijken, lenka buhlova
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robbert Miedema Personal Training / RMPT Healthcenter Robbert Miedema Personal Training / RMPT Hea... 592 meter Robbert weet waar hij het over heeft en de private gym is fantastisch.
Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee Kernpraktijken Fysiotherapie Ooster Ee 643 meter Ben geholpen aan mijn pijnlijke arm. Ervaren als Zeer kundig, geduldig, aardig, profe...
Recensies
Prettige ervaring met deze praktijk en met name de deskundigheid van Jos!
Ik kan me geen betere fysiotherapeut voorstellen dan Jos. Ik kwam binnen met een langdurige klacht waar ik al maanden lang last van had. Na de intake zorgde hij voor gerichte massage op de pijnplek en gaf me duidelijke adviezen en oefeningen. Die hebben we ook opgenomen, zodat ik deze thuis nog een keer rustig kon terugkijken zodat ik wist dat ik het goed deed. Inmiddels lijken de klachten weg even afkloppen en natuurlijk goed voor mezelf blijven zorgen. Heel erg bedankt voor de goede en fijne hulp, Jos!
Ik heb een cursus baby massage gevolgd bij Liesbeth Schouten. Vier sessies waarin stap voor stap de verschillende onderdelen van een massage werden behandeld, zodat je tijdens de laatste sessie een volledige massage kon doen. Liesbeth is heel vriendelijk en heeft veel kennis en kunde! Ze geeft heldere aanwijzingen en had veel goede tips over onder andere de voorkeurshouding van mijn kindje. Erg leerzaam en leuk voor zowel ouder als kind!
Erg blij dat ik snel geholpen kon worden. Mijn fysiotherapeut was flexibel, zette graag een stapje extra en had een helder behandelplan!
Ik kon gelukkig snel terecht bij een vakkundige fysiotherapeut bij deze praktijk. Mocht het nodig zijn ga ik de volgende keer weer hier naar toe.
Hele fijne fysiotherapeuten. Veel kennis, goede begeleiding en ook altijd gezellig om er te zijn.
Vriendelijke fysiotherapeuten! Verstand van zaken met een duidelijk actieplan geholpen door Jos. Ik raad Fysiogroep Waterland zeker aan!
Top fysiotherapeuten. Zeer goed geholpen met mijn blessure en mooie ruimte voor het doen van oefeningen.
Kundig personeel, vriendelijk, mocht ik weer een fysiotherapeut nodig hebben ga ik weer naar Fysiogroep Waterland
Goeie professionele zorg, luisteren echt en het is ook nog gezellig @
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid