facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kerkhof rolluik reiniging

Kerkhof rolluik reiniging
Adres: Langenakker 121, 5731 KB Mierlo
Telefoonnummer: 31655712053
Stad: Mierlo
Route: Langenakker 121
Postcode: 5731 KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerkhof schoorsteen renovatie Kerkhof schoorsteen renovatie 0 meter Na de renovatie weer een nieuwe schoorsteen. Niet verwacht dat het weer zo nieuw zou ...
Kind & Co Kind & Co 521 meter
Bergerhof Mobiliteitsgroep Bergerhof Mobiliteitsgroep 559 meter Waar hebben die chauffeurs hun rijbewijs gehaald?? De meeste zijn kleurenblind....tip...
Verbakel Party & More Verbakel Party & More 1 km Prima service
Tinto Taal Tinto Taal 1 km Voor professionele vertalingen, tekst en meer.
Roland Lingers Interieur Roland Lingers Interieur 1 km Roland Lingers Interieurbouw : winkel interieur , keukens , kasten , badkamermeubelen...
Recensies
Ontzettend tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk en professioneel! We hebben gedegen advies gekregen over gebruik van de rolluiken en passende oplossingen voor kleine gebreken na installatie van een ander bedrijf 4 jaar geleden. Zo kunnen we de komende 5 jaar weer vooruit. Gegarandeerd dat ik dan deze mannen weer bel! Tot dan.
Fijn bedrijf! Snel geregeld, harde werkers en nog bedankt voor de tips. Zeker een aanrader en ons vaste adres voor de toekomst. Toppers!
Voor iedereen die echte vakmannen zoekt ,dan ben je hier aan het juiste adres! Super vriendelijk en sociaal. Offerte aangevraagd en binnen 1 dag antwoord. Goed en duidelijk advies om je rolluiken in topconditie te houden. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Super resultaat en natuurlijk weer rolluiken die perfect werken Heren en natuurlijk dame van de planning bedankt voor jullie TOP Service!!
Super kwaliteit geleverd. Netjes en vriendelijk personeel Kapotte onderdelen meteen vervangen en dat tegen een mooie prijs. Binnen een dag offerte afspraak kunnen maken. Ramen ook nog gewassen en alles keurig opgeruimd.
Vandaag mijn rolluiken schoon laten maken door Kerkhof rolluik reiniging uit Mierlo. De rolluiken zien er weer uit om door een ringetje te halen en wat een service. Alles schoon en netjes opgeleverd. Dus bent u op zoek naar een vakman voor het reinigen van rolluiken dan kan ik Kerkhof rolluik reiniging uit Mierlo van harte aan bevelen. Ook de prijs is prima
Niet twijfelen, maar afspraak maken. Correcte mailwisseling en snel een afspraak ingepland na offerte aanvraag. Gaan zorgvuldig te werk met blinkend resultaat van zowel je rolluiken als je ramen. Technische controle en oog voor detail, alles ook weer netjes achtergelaten. Ook voor onderhoud en onderdelen ben je hier aan het juiste adres. Kortom: Een zeer tevreden klant.
Ik raad Roy zeker aan. Goed advies, prettig contact en duidelijke communicatie. Mijn rolluiken doen het weer super en zijn mooi schoongemaakt. Top!
Top service. Top vaklui. Top producten. Nieuwe markiezen laten hangen door Roy bij de barbershop
Fijn contact met het bedrijf, meegedacht met onze situatie. Vriendelijk en fijne medewerkers die hier kwamen. Legde alles netjes uit en hebben het goed en vakkundig schoongemaakt. En dat voor een hele mooie prijs. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Normaal ben ik niet zo van de reviews posten, maar deze heren verdienen het. Mijn rolluiken waren echt toe aan een schoonmaakbeurt. Deze heren hebben dit snel en professioneel gedaan. Inclusief advies en kapotte onderdelen vervangen. Bovenal waren de heren vriendelijk en gezellig! Oh en de ramen werden gewassen en alle tuinmeubelen weer terug gezet. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid