facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergerhof Mobiliteitsgroep

Bergerhof Mobiliteitsgroep

Info

Taxi & Touringcarbedrijf, Zieken- & Zorgvervoer, Business Taxi Zakelijk, luchthavenvervoer

Geschiedenis

Een dagje naar de dierentuin, een ritje met de taxi van het station naar huis of op vakantie met de touringcar. Bijna een miljoen passagiers maken jaarlijks gebruik van de diensten van Bergerhof Taxi Tours BV met vestigingen in Geldrop-Mierlo en Helmond. Met een wagenpark van ruim 200 voertuigen en 250 goed opgeleide chauffeurs staan wij al bijna veertig jaar garant voor kwaliteit en zorgzaamheid.

Adres: Wilhelminastraat 78, 5731 ER Mierlo
Telefoonnummer: 0492-662260
Stad: Mierlo
Route: Wilhelminastraat 78
Postcode: 5731 ER



op zoek naar gerelateerd: Bergerhof inloggen, Touringcar Helmond, Inloggen chauffeursportaal, Taxi Mierlo, Touringcar huren Eindhoven, Touringcar huren Brabant, Bus met chauffeur huren Eindhoven, Busbedrijf Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kind & Co Kind & Co 140 meter
Kerkhof schoorsteen renovatie Kerkhof schoorsteen renovatie 559 meter Na de renovatie weer een nieuwe schoorsteen. Niet verwacht dat het weer zo nieuw zou ...
Kerkhof rolluik reiniging Kerkhof rolluik reiniging 559 meter Ontzettend tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk en professioneel! We hebben gedegen...
Tinto Taal Tinto Taal 598 meter Voor professionele vertalingen, tekst en meer.
Verbakel Party & More Verbakel Party & More 726 meter Prima service
Mierlo Noord Brabant Mierlo Noord Brabant 731 meter Promo page for tourist and vacation. Mierlo city 20 km under Eindhoven.
Roland Lingers Interieur Roland Lingers Interieur 871 meter Roland Lingers Interieurbouw : winkel interieur , keukens , kasten , badkamermeubelen...
Recensies
Waar hebben die chauffeurs hun rijbewijs gehaald?? De meeste zijn kleurenblind....tip als het bovenste lampje brandt moet je stoppen
Goede service en vriendelijke en behulpzame chauffeurs We maken regelmatig gebruik van hun diensten ook omdat ze jong en mooi materiaal rijden.
Snelle reactie op de offerte aanvraag. Gezellige en correcte chauffeur in nette bedrijfskleding en een hele nette bus. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Met de touringcar van Helmond naar Wouw visa versa om met harmonie Phileutonia een concert te geven. Vriendelijke chauffeur. De rit voelde goed en vooral veilig aan. Op de terugweg was de snelweg afgesloten maar via een andere gekozen route totaal geen probleem. Ik reis zelden per touringcar maar wat mij op viel was de grote snelheid van de bus. Met zo'n professionele chauffeur wel zo prettig. De beenruimte was ietsjes krap maar de bus was verder mooi schoon met prima airco. Een volgende rit? Ja graag.
Goed geregeld komen altijd netjes op tijd, volgens afspraak. Vijf minuten van tevoren krijg je een telefoontje dat je taxi er zo is. Fijne chauffeurs altijd in voor een praatje.
Geweldige service en de chauffeur die ons vervoerde was zeer prettig in omgang.
Geen geduld. Asociaal rijgedrag. Busje 410
Had binnen een uur de offerte voor de huur van een bus. Prijs was het laagste wat ik kon vinden. Tijdens het personeelsuitje hadden we een professionele en gezellige chauffeur die het iedereen goed naar de zin heeft gemaakt. Bus was luxe en schoon, de chauffeur had ook drankjes bij. Een echte aanrader dus.
Mijn zoontje 1 jaar naar zijn vroegbehandeling gegaan met taxi van bergerhof en stuk voor stuk goede en zeer vriendelijke chauffeurs.de kindjes zijn echt in goede handen bij hun.
Alle jaren een fijne busmaatschappij voor onze schoolreizen en uitwisselingen. De prijs-kwaliteitsverhouding is perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid