facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kenngott Trappen International Nederland BV

Kenngott Trappen International Nederland BV
"KENNGOTT International is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat verrassende, niet voor de hand liggende combinaties van diverse materialen als natuursteen, hout, roestvrij staal, glas en kunststof te realiseren.De legendarische KENNGOTT trap geldt als klassieker in de verzorgde wooncultuur en heeft het gewoon: decoratief en meubelstuk tegelijk, swingend en ruimtebesparend: het visitekaartje voor uw huis. Een trap om een goed gevoel van te krijgen, van onder tot boven. De trap krijgt met andere woorden een steeds prominentere rol in het ontwerpproces."
Adres: Bolstoen 4 C , Amsterdam 1046 AT, NL
Telefoonnummer: 020 681 3346
Stad: Amsterdam
Route: Bolstoen 4 C
Postcode: 1046 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwcorps Bouwcorps 246 meter
Elekthree Elekthree 2 km "Erkend Elektrotechnisch Installateur"
FDN FDN 4 km
Allround Bouw Service Allround Bouw Service 6 km Murat Samanci, van Allroud Bouw Service BV uit Amsterdam hebben wij onlangs benaderd ...
Fixenjoy Bouwservice Fixenjoy Bouwservice 6 km Top ervaring met het FixEnjoy team. Ze denken goed mee, werken zeer snel en zijn vakk...
Woonbeton Woonbeton 6 km Eenvoudig maar lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Bescheiden kaart voor et...
Zaton Renovators Zaton Renovators 7 km Vertaald door Google ZATON Renovators maakte onze keuken op maat. Ze hebben uitsteken...
Premium Keur Premium Keur 7 km Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgeb...
Bohle Gevelwerken en Onderhoud BV Bohle Gevelwerken en Onderhoud BV 8 km Marc Bohle heeft 7 jaar geleden mijn lekke keldermuur behandeld en sindsdien nooit me...
Recensies
Kenngott trappen heeft bij ons een prachtige design trap geplaatst met een afwerking van staal met glas waar wij aan de lopende band complimenten over krijgen van onze vakantie gasten. Afspraken worden stipt, snel en meedenkend met de klant nagekomen / afgeleverd. We bevelen Kenngott van harte aan als u op zoek bent naar topkwaliteit, fijne plaatsing voor een mooie prijs.
Ik schrijf niet vaak een review, maar deze wil ik toch plaatsen. Ik ben zo blij met mijn nieuwe trap. Ik krijg er veel complimenten over, het is een eyecatcher in ons huis. De trap is vakkundig geplaatst en alles is keurig op tijd geleverd. Al mijn vragen waren ook snel en duidelijk beantwoord. Ik raad Kennkott Trappen Amsterdam van harte aan.
We werken al jarenlang voor Lucas, zijn zeer tevreden over de communicatie, korte lijnen, snelle respons, en uiteindelijk een zeer strak en prachtig resultaat ! een kenngott trap is absoluut een begrip !
Ik ben ontzettend tevreden met mijn mooie natuur stenen trap, echt vakwerk. Kenngott heeft veel kennis van zaken en maakt echt maatwerk naar wens.
Als je een mooie design trap op maat zoekt ben je bij dit bedrijf op het juiste adres, wij hebben een prachtige vrijdragende houten trap laten maken met Roestvast stalen balustrade ... echt vakwerk en super blij mee !!
Dit is de beste trappen maker die ik ken. En Lucas is een zeer vriendelijke vakman die weet waar het over gaat. Een echte aanrader dus!
Twee zeer strakke trappen mét balustrade laten plaatsen in staal. Goede communicatie met de trappenspecialist Lucas en levering van vakwerk. Aan te bevelen!
Zeer tevreden over LT projects en Kengott. Vakmanschap en zeer mooi werk afgeleverd.
Ze hebben echt verstand van mooie trappen.
Mijn ervaringen met de heer van der Tuin zijn slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid