facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allround Bouw Service

Allround Bouw Service
"Aannemer Amsterdam Allround Bouw Service B.V. is sinds 2001 werkzaam als hét betrouwbare ervaren aannemer s- en bouwbedrijf in Amsterdam voor uw luxueuze verbouw- en renovatie projecten. U kunt bij ons terecht voor een klein badkamer, doorbraak, uitbouw, aanbouw en opbouw maar ook een grootschalige verbouwing en renovatie. Verbouwen begint bij aannemer Allround Bouw Service B.V."
Adres: Van Brakelstraat 30C , Amsterdam 1057 XC, NL
Telefoonnummer: 020 758 4169
Stad: Amsterdam
Route: Van Brakelstraat 30C
Postcode: 1057 XC



op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Amsterdam, Verbouwing Amsterdam, Weve Bouwbedrijf Amsterdam reviews, Appartement verbouwen Amsterdam, FixEnjoy Bouw BV, Bouw Aannemersbedrijf, Broers Bouwbedrijf, Bouwbedrijf Selie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fixenjoy Bouwservice Fixenjoy Bouwservice 366 meter Top ervaring met het FixEnjoy team. Ze denken goed mee, werken zeer snel en zijn vakk...
Elektranova Elektranova 846 meter
Woonbeton Woonbeton 874 meter Eenvoudig maar lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Bescheiden kaart voor et...
Premium Keur Premium Keur 2 km Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgeb...
FDN FDN 2 km
Zaton Renovators Zaton Renovators 3 km Vertaald door Google ZATON Renovators maakte onze keuken op maat. Ze hebben uitsteken...
Grijzenhout Grijzenhout 4 km Amsterdamse aannemer voor al u nieuwbouw, renovatie en restauratie werk.
Elekthree Elekthree 4 km "Erkend Elektrotechnisch Installateur"
Bohle Gevelwerken en Onderhoud BV Bohle Gevelwerken en Onderhoud BV 5 km Marc Bohle heeft 7 jaar geleden mijn lekke keldermuur behandeld en sindsdien nooit me...
Recensies
Murat Samanci, van Allroud Bouw Service BV uit Amsterdam hebben wij onlangs benaderd om ons te adviseren over de verbouwing van de keuken. Murat denkt met je mee komt met slimme tips die prima in te passen zijn in je plannen zonder het idee op te roepen dat snel de bodem van je portemonnee in zicht zal komen. Eindelijk eens een aannemer die doet wat hij zegt, zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert voor een prijs die markt conform is. Wij kunnen en willen Murat Samanci van Allround Bouw Service BV van harte aanbevelen als je opzoek bent naar een aannemer die serieus, netjes en betaalbaar werkt levert. Murat bedankt voor de prettige samenwerking en het hoogwaardige werk wat je hebt geleverd.
Al bij onze eerste ontmoeting wist ik dat we met een betrouwbaar bedrijf te maken hadden. We hebben onze keuken en badkamer verbouwd, nieuwe houten Hongaarse punt vloer laten leggen, en een inwendige trap verplaatst naar een andere kamer. Tijdens de werkzaamheden is ds offerte een aantal keer aangepast, dit mede door veranderingen aangebracht door onszelf. Murat en zijn team hebben een fantastisch werk geleverd, dus bent u opzoek naar hoge qualitijd vakmanschap dan kan ik allround bouwservice 100% aanbevelen.
Heel erg tevreden, goede communicatie en afspraken vooraf gemaakt en die werden ook netjes nagekomen. Er is binnen de afgesproken termijn en budget opgeleverd. Het betrof een kleine verbouwing van mijn badkamer die serieus werd aangepakt. Resultaat is heel fraai geworden. Ik koos Murat vanwege een goed gevoel en mijn vertrouwen in hem bleek volkomen terecht. Ik raad All Round Service iedereen aan die met een gerust hart aan de slag wil met een verbouwing, klein of groot!
Allround Bouw Service is zoals de naam al zegt: allround vakwerk voor de gehele verbouwing. Via onze architect zijn we met Murat in contact gekomen en hij heeft voor ons een casco nieuwbouw woning van 4 verdiepingen volledig aangepakt: stucwerk, leidingwerk, schilderwerk, electra, keuken en badkamers. Het resultaat is echt geweldig. Pluspunten: vakwerk, nakomen van afspraken, altijd bereikbaar en geen onverwachte nacalculaties of meerwerk:gewoon een goede prijs voor vakwerk! Wij zijn erg tevreden met het resultaat van onze woning.
Murat en z’n mannen maken alle beloftes waar! We ontvingen een nauwkeurige offerte met een prima prijs, het werk werd een week voor de afgesproken opleverdatum al afgerond en de ‘kleine klusjes’ achteraf die onvermijdelijk zijn bij een enorme verbouwing werden stuk voor stuk zonder meerkosten keurig opgelost. Murat communiceert op een heldere en transparante manier en staat altijd klaar met advies! Een absolute aanrader, bij de volgende klus schakelen we hem zeker weer in!
Aannemer en uitvoerder Murat van Allround bouw Service is echt een allrounder. Hij weet overal een oplossing voor. Denkt mee aan een creatieve oplossing en is ook direct in staat om een plan of idee los te laten als het toch niet leuk of praktisch blijkt. Hij werkt snel en netjes, houdt zich aan afspraken. Een vriendelijk en betrouwbare man als je je huis wil verfraaien of moderniseren moet je bij hem zijn.
Murat heeft met zijn team bij ons in Amsterdam een grote verbouwing gedaan, inclusief alle installatiewerk, stuckwerk, timmerwerk, nieuwe wc en badkamer, vloerverwarming, schilderen. Hij komt afspraken na, zijn team werkt netjes, snel en goed. Echt een aanrader!
Snelle en betrouwbare service. Inmiddels twee verbouwingen samen gedaan. Werk wordt netjes opgeleverd en binnen de geoffreerde kosten. Murat is een allrounder en is altijd in staat snel een oplossing te vinden. Kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen.
Allround Bouw Service BV heeft vrijblijvend een offerte opgesteld om ons verder te helpen in het proces. Het ging om een huis in Amsterdam waar bepaald moest worden wat een verbouwing ongeveer zou gaan kosten. Dit heeft meneer voor ons uitgerekend en dat bracht ons weer een stapje verder. Met een vriendelijke benadering en professionele mening over het huis zijn wij goed geholpen! Heel erg bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid