facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KC Uden eo

KC Uden eo

Info

Kynologen Vereniging KC Uden eo, u kunt bij ons terecht voor gehoorzaamheid, ringtraining en agility

Adres: Zeelandsedijk 18, 5408 SM Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 57 46 39 79
Stad: Volkel
Route: Zeelandsedijk 18
Postcode: 5408 SM


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Uden, KC Uden ringtraining, Puppycursus Mill, Puppycursus Veghel, Kynologenclub Brabant, Pre puppy training, Puppycursus mariaheide, KC Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VZOD VZOD 710 meter Geweldig mensen zeer vriendelijk, zeer behulpzaam om nieuwe leden te helpen met handb...
Rksv Volkel Rksv Volkel 1 km Gezellig, gastvrij, sportief
Huisdierenpension Mon Ami Huisdierenpension Mon Ami 2 km Zeer lieve mensen! Onze lou werd bij aankomst eerst begroet ! Dit laat zien dat ze ec...
Recensies
Super fijne hondenclub, echt super begeleiding en heel fijn ontvangen met mijn hond die extra begeleiding nodig heeft. Super tevreden over deze hondenschool!
Zeer slechte ervaring .Lang moeten wachten begrijpelijk ivm Corona .Eerst een zeer lieve kundige man .Ook eens aan huis geweest .Daarna telkens andere met veel mis communicatie .Verschillende mensen ook aanvaardingen gehad over haar dominante schele stem .Weet niks van afspraken die per mail gemaakt zijn .Zeer dominant .Vd man wel 1malig goede les gehad fijne communicatie en uitleg .Jammer dat het zo mis gaat daar met de communicatie .Ook aangeven in de ochtend te willen op zondag .We gingen Vd pre puppy cursus altijd om half 10 a10 uur schappelijke tijd als je 6 dagen al om half 5 a 5 uur op moet voor je werk .Nu hadden ze ons om half 9 op zondag ochtend geplaatst dus 7 e dag Vd week ook om 7.15 op om daar op tijd te zijn met een hond die al wagenziek is .Geen enkele mogelijkheid wat eerder door dat betreffende persoon was aangegeven dat we naar de avond mochten .Totaal geen mogelijkheid gekregen meer om de tijd dag te kunnen verzetten .echt communicatie 0,0 .mevr bij de ledenadministratie heeft het wel keurig voor ons opgelost met compensatie gelukkig .Echt zeer teleurgesteld dachten onze pup veel te kunnen leren maar helaas .
De meneer waar ik les heb gehad met mijn hond, is zeer kundig. Jos is zijn naam. Dat is m’n enigste ervaring. Als ik ooit weer een pup zou hebben hoop ik weer les te kunnen krijgen van Jos.
Pre puppy cursus niet aan te raden als je een klein hondje hebt. Alle honden moeten los op het veld lopen en als je de pech hebt dat er een paar lompe puppy's bij zitten van een groot ras wordt je pup onder toeziend oog van de "trainer" als boksbal gebruikt. Mijn teckel pup van 10 weken hield er een paar flinke schrammen aan over.
Nu al een tijdje aan trainen. Maar erg matig. Train intussen ook ergens anders. Met verschillende honden puppy training gedaan. Enkele goede trainers gehad, maar héél weinig variatie in de training. Alleen commando. Niet iets wat richting ontspanningsoefeningen gaat of behendigheid of gewoon een spelletje de afwisseling is goed voor de hersenen de prikkels hiervoor. Nu toch vervolg cursus begonnen. Lang moeten wachten en matige training niet je volledige tijd waar je voor betaald. Ook nog eens een veelste grote groep. Zelf stop ik hier nu met trainen. Ga naar een andere honden school waar ik reeds al train, waar wel veel meer variatie is. Advies ook voor pups is er lange wachtlijsten dus zou zeggen kijk verder.
Geweldig om zo met de hond te kunnen trainen. Weten goed omgegaan met geadopteerde honden.
Goed georganiseerde vereniging. Netjes en relaxed in de omgang. Zéér vriendelijke vrijwilligers. Leuke omgeving en ruim van opzet.
Goede voorzieningen
Geweldig mooi en groot veld, vrijwilligers zijn bijzonder aardig en attent
Super leuke les met de hond samen en heel gezellig en super goed les
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid