facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisdierenpension Mon Ami

Huisdierenpension Mon Ami

Info

Welkom op de facebookpagina van Huisdierenpension Mon Ami

Geschiedenis

Huisdierenpension Mon Ami biedt u de mogelijkheid, om uw huisdier voor korte of langere tijd onder te brengen. Hond of kat, vogel of konijn voor elk huisdier is er een eigen ruimte.

Adres: Heikantstraat 4a, 5408 PZ Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413-272063
Stad: Volkel
Route: Heikantstraat 4a
Postcode: 5408 PZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenpension Uden, Mon Ami trimsalon, Hondenopvang Uden, Hondenpension Erp, Hondenpension Mill, Hondenopvang Nistelrode, Dierenpension Venray, Dierenpension omgeving Veghel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KC Uden eo KC Uden eo 2 km Super fijne hondenclub, echt super begeleiding en heel fijn ontvangen met mijn hond d...
Recensies
Zeer lieve mensen! Onze lou werd bij aankomst eerst begroet ! Dit laat zien dat ze echt er voor de hondje zijn !! We konden mailen, bellen hoe het ging heel fijn als je het moeilijk vind je vriendje weg te brengen!! Super te vreden !! Alle negatieve reacties hier hebben wij niks van gemerkt !! Top mensen
Onze hond heeft hier weer enkele dagen gelogeerd. Weet dat ze hier goed verzorgd wordt.
Onze hond gaat er graag naartoe. Is voordat we hem meenemen ook netjes gewassen. Erg goede zorg voor honden.
Ik kom al zo'n 20 jaar bij Mon Ami. Het contact is altijd fijn, hartelijk en persoonlijk. De honden hebben het er heel erg goed, de hokken en de rest van het pension zijn altijd superschoon. Alleen honden van dezelfde familie worden bij elkaar geplaatst, er zullen nooit vreemde honden bij elkaar worden gezet. Dat is bij andere pensions wel anders. Alleen maar goede ervaringen!
Onze Billy heeft hier een prima logeeradres . Lieve mensen van Mon Ami Ook Punk en Mac worden super goed verzorgd.
Prachtig pension, hele vriendelijke en behulpzame mensen, kom er al meer dan 25 jaar. Vanaf kinds af aan onze honden daar gebracht nooit problemen gehad.
Topie jij op vakantie de hond ook vakantie
We komen hier nu 4 jaar en het is altijd perfect geregeld. Mijn hond wordt thuis al opgewonden als ik de spullen aan het inpakken ben. Het zijn ook vriendelijke mensen en ze laten de hond ook netjes uit en hij mag spelen in de grote ren. Soms knippen ze zelfs zijn nagels zonder dat ik dat gevraagd heb. Mijn hond is qua energie soms best een handvol, maar ze weten daar altijd prima mee om te gaan. Wij gaan nooit meer ergens anders heen.
Lieve mensen die het pension beheren. We komen er al jaren! Nog nooit klachten over ze gehad en ook nooit gehoord. Je kunt er een soort van stempelkaart kopen voor 60 dagen. Dat is ook een beetje goedkoper. De dieren worden goed verzorgt en hebben ook een buitenruimte waar ze op verschillende plekjes lekker kunnen relaxen.
Ik vond het wel vies tegen vallen toen ik die hokken zag, net een gevangenis niet eens een kleurtje op de muur. De vrouw is wel aardig. In tegenstelling van de man, lijkt het me geen dieren fan te zijn. De hond gaat de hok in krijgt een bak water, en wordt de hele dag verder niet na om gekeken. Ik ging weg, en me hond had een bak water, kwam terug had mijn hond nog steeds een bak water, maar geen voer gekregen die ik mee nam. Ik persoonlijk denk hier heel anders over dat deze pension geen aandacht besteed aan de honden. Ze zitten in enorme kooien waar ze hun behoeftes ook in doen en niet eens de honden uitlaten, of met ze spelen doen. Er wordt gewoon niet naar ze om gekeken. alleen als de hond paar daagjes blijft krijgen ze alleen hun eten en that's it's. De man mag wel vriendelijker zijn maar ook vriendelijker naar de hond in plaats knietjes geven als de hond aan een andere bak snuffelt die bij de ingang staat. Ik ga liever naar Happy Tail in Venray. Daar wordt je hond geknuffeld, vrij gelaten in een mega grote honden ren waar ze met zijn alle ravotten kunnen en krijgen de benodigd liefde en aandacht, dit is ook op hun Facebook foto album te zien. Mon ami.. uhm nee gaat hem niet meer worden. Mijn herder wou zo snel mogelijk weg. En bij happy tail kreeg ik mijn hond niet eens vrijwillig mee. Zegt al genoeg. Mon ami mag de hokken wel vriendelijker indelen met een kleurtje, en de honden meer aandacht besteden die ze nodig hebben in plaats in een kooi weg te stoppen en verder aan hun lot over te laten. Vind het niet diervriendelijke pension in vergelijk waar ik eerder geweest ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid