facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KC Friesland

KC Friesland

Info

√ Grootste cursusaanbod
in de regio
√ Unieke puppycursus
√ Alleen gediplomeerde
instructeurs
√ Betalen in termijnen mogelijk

Geschiedenis

Welkom op de Facebook-pagina van de Kynologenclub Friesland. KC Friesland is van oorsprong een rashondenvereniging, opgericht op 8 mei 1935.

De cursussen die wij geven zijn uiteraard voor ras en rasloze honden en hun bazen.

Bent u op zoek naar een puppycursus, gehoorzaamheidscursussen of hondensporten die door uitstekend gediplomeerde instructeurs en op een positieve manier worden aangeboden, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij onderscheiden ons nog steeds van de andere hondenscholen door de inspraak van leden en het werken zonder winstbelang. Wij zijn ook de enige door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland erkende vereniging in de regio.

Kijkt u gerust rond op onze website www.kcfriesland.nl , er is voor elke baas en hond genoeg te doen bij KC Friesland!

Daarom kiest u voor ons:
√ Grootste cursusaanbod
in de regio
√ Kwaliteit is onze kracht
√ Unieke puppycursus
√ Alleen gediplomeerde
instructeurs
√ Betalen in termijnen
mogelijk

Adres:
Telefoonnummer: 06-49401000
Stad: Leeuwarden


Openingstijden

Maandag: 18:45 - 21:15
Dinsdag: 13:15 - 15:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DoggyDoe DoggyDoe 519 meter Deskundigheid en plezier voeren de boventoon bij DoggyDoe! Hoe leuk is het om met je ...
Hondengedragscentrum Focus&Training Hondengedragscentrum Focus&Training 2 km Nu 3 keer de training jonge honden gevolgd samen met mijn "jonge hond" Jack...
Hondenschool Doggyfun Hondenschool Doggyfun 2 km Super leuke trainster. Nog maar 1x geweest maar meteen een goed gevoel. Ze weet preci...
Hondenacademie Friesland Hondenacademie Friesland 4 km Samen met mijn hond Austin de puppycursus gevolgd en we zijn net begonnen met de jong...
Kringgroep Frisiana Kringgroep Frisiana 5 km Dit adres klopt niet het moet zijn simon vestdijkwei 30 8914AX Leeuwarden
Recensies
Leuke trainingen voor honden ,zowel puppy's als volwassenen.
Ik had me aangemeld destijds voor puppy cursus, kreeg ik te horen dat ik over anderhalve maand kon starten, dat vond ik voor een puppy cursus gewoon te lang waardoor ik elders ben gaan kijken. Nu toch overwogen de jonge honden cursus te doen door de goede verhalen over de honden school. Ik kreeg 10 mails met datums, op de laatste waar bij stond dit is de juiste nog terug gemaild ‘ moet ik echt … datum en …. Tijd? antwoord was: Jaa dat klopt, tot dan. Ik kwam aan, op een mega mega hete dag, ik had niks gehoord dus ik ging er vanuit dat de les toch door ging. Stond ik na een tijd zoeken waar ik moest zijn voor een dicht hek, ik bellen, ja de les gaat niet door met de warmte dat hebben we je gemaild, gebeld en staat op de site. Ik ben nooit gemaild of gebeld en ik gaf aan dat raar te vinden en of ze wouden checken of het wel goed ging, toen weer 20 minuten naar huis rijden. Vervolgens de week erop kwam ik weer aan en stond zoon half uur te wachten waarop ik iemand aansprak of ik wel ingedeeld was aangezien er alleen maar kleine pups rondliepen, moest ik naar de destbetreffende instructrice, die me erg vriendelijk te woord stond maar mij vertelde dat haar groep naar voren was geschoven en dat via de app had laten weten, waar ik dus ook weer niks van wist of had gehoord. Ik ben dus voor 2 keer voor niks naar Leeuwarden gevlogen en ik heb hier een mail over gestuurd met de vraag mijn geld terug en mijn aanmelding annuleren en de rede waarom, nooit geen reactie op gehad en na lang wachten en mailen mijn geld wel terug. Al met al, mega jammer want ik hoorde goede verhalen en zocht een goeie honden school met mijn eerste eigen hond maar helaas was het een hele vervelende ervaring voor ons.
Al meerdere cursussen bij gevold, leuke mensen, goede bekwaamheid, wij komen zeker terug!
Heel erg leuk..Binky vind het prachtig op de puppytraining. Leuke manier van lesgeven.
Slechte begeleiding en over het algemeen slechte onderneming. Ik heb hier een puppy cursus gevolgd met mijn Duitse herder pup. Tijdens de cursus aangegeven dat ik mijn hond aangeleerd heb om voor mij te gaan zitten als ik hem roep. Volgens de instructeur was dit niet goed en moest ik het volgens de manier doen die ze daar leren omdat de hond zogenaamd niet de aandacht zou hebben om voor je te blijven zitten? Volgens mij is dit waar je voor aan het trainen bent maar goed. Na de puppy cursus afgerond te hebben heb ik besloten om niet meer verder te gaan met de cursussen die hier aangeboden worden aangezien het niveau van de cursus niet aan mijn eisen voldoet. Echter een half jaar later krijg ik ineens nog een rekening van 30 euro voor lidmaatschap, blijkbaar automatisch lid geworden waarvoor je elk jaar moet betalen. Hier heb ik nooit iets van gehoord en ook nooit mail van gehad. Het staat blijkbaar wel op de website maar had hier graag nog een keer een herinnering van gehad. Al met al vind ik het niet waard om hier een cursus te volgen. Naar mijn mening is het niet professioneel en is de begeleiding slecht. Als je nog op zoek bent naar alternatieven zou ik eens bij doggydoe gaan kijken, hier zeer goede ervaring opgedaan!
Wij hebben nu onze Spaanse Waterhond hier een aantal weken in training. De hond zelf kan soms erg afgeleid zijn maar gelukkig worden wij erg goed begeleid door de toegewijde trainers. We hebben nog 2 cursussen op de planning staan dus we gaan zeker nog even door bij deze club!
Met onze Australian Shepherd de puppy cursus hier kort geleden gevolgd. Wij waren erg tevreden over de geboden lessen. Uitgebreid verschillende commando’s en balanstoestellen geoefend. Voldoende ruimte voor vragen en individuele aandacht. We starten binnenkort dan ook met een vervolgtraining.
Ontzettend leuk en leerzaam. Nog lang niet uit getraind!!
Met 2 honden diverse cursussen gevolgd met goede resultaten. Goede instructeurs...
Fijne plaats voor cursus met de hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid