facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DoggyDoe

DoggyDoe

Info

DoggyDoe biedt verschillende cursussen en activiteiten aan. Voor iedere hond een geschikte activiteit: van puppycursus en kind en hond tot funcursussen, gehoorzaamheid of juist gericht op probleemgedrag.

Onder het motto: Plezierig samen leren, dat werkt

Geschiedenis

DoggyDoe biedt cursussen en activiteiten voor honden en eigenaren aan. Cursussen worden privé of in klein groepsverband gegeven op locatie of bij u thuis.



"Iedereen is welkom bij hondenschool DoggyDoe. Puppy of volwassen, rashond of rasechte bastaard, zwerfhond of hond van goeden huize, onbezorgde hond of hond met een verleden; voor iedere hond bieden wij een passende training of begeleiding. Onder het motto: Samen plezierig leren… Dat werkt!"
Adres: Foeke Sjoerdswei 4, 8914BH Leeuwarden
Telefoonnummer: 06 43169062
Stad: Leeuwarden
Route: Foeke Sjoerdswei 4
Postcode: 8914BH


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Leeuwarden, Agility Leeuwarden, Basiscursus hond, Hondenschool Hemrik, Sport en Spel cursus hond, Puppycursus Friesland, Hondengedragscentrum Friesland, Focus en Training
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KC Friesland KC Friesland 519 meter Leuke trainingen voor honden ,zowel puppy's als volwassenen.
Hondengedragscentrum Focus&Training Hondengedragscentrum Focus&Training 2 km Nu 3 keer de training jonge honden gevolgd samen met mijn "jonge hond" Jack...
Hondenschool Doggyfun Hondenschool Doggyfun 2 km Super leuke trainster. Nog maar 1x geweest maar meteen een goed gevoel. Ze weet preci...
Kringgroep Frisiana Kringgroep Frisiana 4 km Dit adres klopt niet het moet zijn simon vestdijkwei 30 8914AX Leeuwarden
Hondenacademie Friesland Hondenacademie Friesland 5 km Samen met mijn hond Austin de puppycursus gevolgd en we zijn net begonnen met de jong...
Recensies
Deskundigheid en plezier voeren de boventoon bij DoggyDoe! Hoe leuk is het om met je hond te blijven leren, te werken en plezier te hebben. Daar heb je bij deze hondenschool genoeg aanbod in. Mijn golden van 4 jaar vindt het fantastisch! En ik ook!
Het is elke keer weer een leerzaam feestje voor zowel kleinkind als hond ! Selma is vakkundig, rustig en zeer kind- en hondvriendelijk. Als genietende toeschouwer, de ruim opgezette en fraai ingerichte hal uitgebreid kunnen bekijken... Zeer veel professionele hulpmiddelen, er is zelfs een bibliotheek met uitleen denkspelletjes voor honden ! Ik heb er ooit een paar gekocht en na eenmaal ontrafeld te zijn door je hond... nutteloos,eigenlijk altijd te duur in aanschaf voor de lol die jij en je hond eraan beleven. AANRADER DUS ! Daarnaast heeft de hal een speciale hondenvloer ! Comfortabel en hygienisch voor onze viervoeters maar ook blessures voorkomend! en geluidsdempend. Dit is in ons geval de derde hondenschool in Leeuwarden waar we een cursus volgen... Zo groot kunnen de verschillen dus zijn... Het is elke keer weer een leerzaam feestje voor zowel hond als kleinkind !
De puppycursus en de vervolgcursus gevolgd voor onze labrador. Selma is een enthousiaste cursusleider en legt de dingen goed en duidelijk uit. Vooral heel erg leuk en erg leerzaam voor de hond én eigenaar. Direct aan de slag en veel "hands on" tips om ook thuis mee verder te gaan. Je leert je hond echt begrijpen. Dikke aanrader!
Op training met onze pup bouvier. Geweldig gezellig en ook heel leerzaam. Ten zeerste aan te bevelen
Fijne eerste ervaring met deze puppy cursus. De pup maar ook wij voelden ons erg op ons gemak.
Fijne hondenschool, werkt op een positieve manier met kleine groepjes.
Goede hondenschool met leuke en uiteenlopende cursussen. Onze hond en wij gaan er iedere keer weer met veel plezier naartoe. Als onze cursus is afgelopen gaan we zeker door met andere cursussen!
Er wordt fijn les gegeven. Heel veel tips en ruim aandacht voor hond en baas. Veilige en overdekte ruimte. Nu nog de puppycursus en daarna verder met de basiscursus.
Deskundig en super fijn om met je hond te trainen. Geen gestressed lawaaiig gedoe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid