facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Katholiek Nieuwsblad

Katholiek Nieuwsblad

Info

Katholiek Nieuwsblad

Geschiedenis

Katholiek Nieuwsblad brengt nieuws, opinie en inspiratie vanuit een katholiek perspectief. Dagelijks via de website www.katholieknieuwsblad.nl en wekelijks in de gedrukte krant en op www.KNdigitaal.nl. Hoofdredacteur is Anton de Wit, de redactie bestaat uit Susanne van den Berk, Pascal Beukers, Peter Doorakkers (eindredacteur), Mariska Orbán de Haas en Jan Peeters. Daarnaast zorgt een uitgebreid team van correspondenten, columnisten, verslaggevers en fotografen voor de broodnodige verdieping, verbeelding en bezieling.

KN lezen? Probeer het uit via: katholieknieuwsblad.nl/abonnement

Onze taak

Doelstelling
De Stichting Katholiek Nieuwsblad is de uitgever van de wekelijkse krant Katholiek Nieuwsblad die op vrijdag verschijnt. Katholiek Nieuwsblad wil de verbindende schakel zijn tussen de katholieken in het Nederlands taalgebied en het nieuws uit de wereldkerk. Ook bericht Katholiek Nieuwsblad vanuit katholiek perspectief over het andere nieuws in de wereld.

Wij voorzien het nieuws uit Kerk en wereld van zowel duiding als opinie. Wij doen dit door vanuit een goed gefundeerde katholieke visie een positieve bijdrage te leveren aan kerk en samenleving. De eigen redactie en een breed netwerk van freelancers en columnisten volgen de actualiteit, die dagelijks te lezen is op de site van Katholiek Nieuwsblad.

De stichting bevordert de verkondiging van de blijde boodschap van Jezus Christus, zoals deze door de katholieke Kerk wordt overgeleverd. De stichting wil dienstbaar zijn aan katholieken om daarmee de positie van katholieken in de maatschappij constructief, positief en herkenbaar te maken.

Producten

Wekelijkse krant & website

Adres: Lange Putstraat 44, 5211 KN 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 - 612 34 80
ln.nk@ofni
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Lange Putstraat 44
Postcode: 5211 KN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: katholiek nieuwsblad hoofdredacteur, anton de wit katholiek nieuwsblad, katholiek nieuwsblad agenda, katholiek nederland, rooms katholiek nieuws, katholiek dagblad, katholiek nieuwsblad redactie, katholiek lekenforum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Communicatie Team Communicatie Team 764 meter Gewoon een toffe plek om te werken.
Bobo Bobo 941 meter Welkom op de Bobo Facebook. Hier houden we je op de hoogte rondom Bobo en kun je ter...
Lef Magazine Lef Magazine 3 km 1 - LEF ROCKS. 2 - LEF inspireert en herstelt wanhopigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid