facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bobo

Info

Welkom op de Bobo Facebook. Hier houden we je op de hoogte rondom Bobo en kun je terecht voor allerlei leuke tips voor jou en je kleuter!

Geschiedenis

Bobo is hét tijdschrift voor kleuters.

Bobo woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen!

Als Bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont. Maar daar trekt Bobo zich niets van aan... Nieuwsgierig als Bobo is, ontdekt en leert hij samen met jou. "Snuffelsnuit ik ben eruit!" roept Bobo dan.

Ontdek de verrassende wereld van Bobo!

Adres:
Telefoonnummer: 0738500033
Stad: 's-Hertogenbosch



op zoek naar gerelateerd: Bobo's Eyewear, Serengeti overzet zonnebril, Bobo's betekenis, Optiek Centrum Brabant, BoBo's Bonbons, Morel Nederland, Serengeti RX, Waar worden Serengeti zonnebrillen gemaakt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Katholiek Nieuwsblad Katholiek Nieuwsblad 941 meter Katholiek Nieuwsblad
Communicatie Team Communicatie Team 1 km Gewoon een toffe plek om te werken.
Lef Magazine Lef Magazine 3 km 1 - LEF ROCKS. 2 - LEF inspireert en herstelt wanhopigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid