facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Karsten Daarlerveen BV

Karsten Daarlerveen BV

Geschiedenis

De kracht van Karsten Daarlerveen schuilt vooral in een bijzondere combinatie van vakmanschap, ervaring en enthousiasme. Met ongeveer 20 goed opgeleide medewerkers beheersen wij het complete bouwspectrum. Van een voorbereiding waarbij niets over het hoofd wordt gezien tot en met een oplevering volgens plan: bij de specialisten van Karsten is uw bouwproject in goede handen en wordt uw droom werkelijkheid.

De laatste jaren hebben we ons ontwikkeld tot een actieve partner in passief bouwen. We hebben geen concept dat we aan de man proberen te brengen, maar hebben het maatwerk waar we zo goed in zijn doorontwikkeld zodat we praktisch elk project volgens de passief-bouw methode kunnen realiseren. We hebben inmiddels een aantal projecten afgerond en we zijn zeer tevreden over de resultaten. En het belangrijkste: onze opdrachtgevers ook!!

Adres: Nonkeswijk 2a, 7687AZ Daarlerveen
Telefoonnummer: 0546-645000
Stad: Daarlerveen
Route: Nonkeswijk 2a
Postcode: 7687AZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijboer Woningstoffering Nijboer Woningstoffering 537 meter Door deze vakmensen gelegd en zeer tevreden met het eindresultaat!
Station Daarlerveen Station Daarlerveen 742 meter Geen druk station. 98 reizigers per dag. Maar wel lekker rustig en prima vertoeven op...
Recensies
Voor bouwwensen die uitkomen.
Terzakekundige en vriendelijke medewerkers
Klasse aannemer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid